Hvad er en DVR-modtager?

Mange husstande har kabel- eller satellit-tv, der kræver specielt udstyr for at se kanalerne. DVR-modtagere (Digital Video Recorder) er en kombination af en DVR og en kabel- eller satellit-tv-modtager.

DVR

DVR-komponenten på modtageren giver brugeren mulighed for at optage programmering til senere visning. En almindeligt annonceret funktion er muligheden for at sætte live tv på pause. Du vælger det program, du ønsker at optage, fra kanalguiden på skærmen, og du kan se det senere efter behov.

Modtager

Modtageren er den moderne ækvivalent med det gammeldags kabel- eller satellitboks, som er ansvarlig for modtagelse af tv-programmering fra kabel- eller satellitselskabet. Denne information leveres til modtageren i form af et signal. Modtageren afkoder derefter signalet og viser det på brugerens tv-skærm som et billede.

Funktioner

To vigtige funktioner, der skal overvejes, når man overvejer en DVR-modtager, er antallet af tunere og mængden af ​​lagerplads. Antallet af tunere bestemmer det maksimale antal kanaler, som modtageren kan få adgang til til enhver tid. Lagringspladsen bestemmer, hvor meget optagetid der er tilgængelig på enhedens harddisk.

Priser

Priser for DVR-modtagere kan variere fra ca. $ 100 til mere end $ 1.000, afhængigt af enhedens mærke og funktioner. Kabel- og satellitkunder lejer typisk udstyret. Omkostningerne ved lejemålet er inkluderet i den månedlige fakturering for tjenesten.