OS X 10.10.2 Beta 6 Udgivet til test

Apple har udgivet en sjette betaversion af OS X 10.10.2 til dem, der er registreret i Mac Developer-programmet. Den nye bygning ankommer som 14C106a og fortsætter med at fokusere på at løse wi-fi-problemer, Mail og VoiceOver.


Brugere, der er optaget og tilmeldt for at teste OS X-software forud for udgivelse, finder opdateringen tilgængelig i Mac App Store under fanen "Opdateringer". Opdateringen vejer i omkring 500 MB og kræver en genstart. Som normalt bør brugere kun teste beta-software på Mac'er, der er godt sikkerhedskopierede og ikke nødvendigvis deres primære computer.

Jo hurtigere beta-opdateringer tyder på, at OS X 10.10.2 snart kunne offentliggøres, da den forrige 5. beta blev frigivet til udviklere og beta-testere for bare en uge siden.

OS X 10.10.2 ser ud til at fokusere udelukkende på fejlrettelser og løse nogle igangværende problemer, som nogle brugere har oplevet med OS X Yosemite. Det ser ikke ud til, at OS X 10.10.2 vil indeholde nye funktioner eller andre væsentlige ændringer til OS X Yosemite, selv om det er muligt, at den endelige version kan bære tilføjelser, der ikke vises i beta-udgivelserne.