Sådan spiller du som Marina i "Peggle"

"Peggle" er et afslappet actionspil, hvor spillerne skal bruge Peggle Master-tegn til at skyde og rydde pinde fra en bred vifte af fantasifulde og farverige niveauer. Marina, en elektrisk blæksprutte, der kan zappe pinde, er den nyeste Peggle Master, som spillere kan bruge, og er kun tilgængelig i udvidelsespakken "Peggle Nights". For at erhverve Marina skal spillerne downloade den nye udvidelsespakke og nå sin del af eventyrtilstanden.

Gå til webstedet Peggle Nights på http://www.popcap.com/games/peggle-nights?mid=peggle-nights_pc_en_full.

Klik på knappen, der siger "Køb nu" i venstre side af siden. Hvis du ikke allerede ejer den originale "Peggle", kan du købe både den og "Peggle Nights" ved at rulle ned til midten af ​​siden og klikke på den anden "Køb nu" -knap.

Klik på "Checkout", og indtast dine betalingsoplysninger. Du bliver derefter bedt om at angive en downloadplacering. Udvidelsen "Peggle Nights" integreres automatisk med originalen, hvis du allerede har den på din computer.

Start spillet og vælg "Adventure Mode." Du bliver nødt til at spille gennem de første 11 Peggle Masters, før du kan spille som Marina. Når du har gjort det, introducerer spillet dig til Marina og giver dig mulighed for at spille gennem hans livlige vandniveauer, mens du fortsætter din søgen efter at blive en Peggle stormester.

Tips

Marinas Electrobolt-special giver dig mulighed for at rydde en sti til de vigtige orange pinde ved at zappe de pinde, der blokerer dem. Prøv at hoppe over hans specielle evne fra flere pinde for at give dig selv så meget plads som muligt til at rydde resten af ​​niveauet.