Lyt til iTunes Radio fra Udenfor USA med et nyt Apple ID

iTunes Radio er en fremragende streaming musik service fra Apple. Vi har dækket et par forskellige tweaks og tip til tjenesten for nylig, men i øjeblikket er Radio-funktionen begrænset til USA-baserede brugere. Men for internationale læsere, i stedet for at vente på udrulningen for at nå frem til din placering, kan du bruge et simpelt trick til at lytte til iTunes Radio fra overalt i verden uden at skulle stole på en proxy-tjeneste.

Hemmeligheden? Brug bare et USA-baseret Apple ID, som du kan oprette gratis . Her er den generelle proces, der kræves for at få alt til at fungere, det bruger iTunes på en stationær computer i Mac OS X eller Windows. Når du har oprettet USAs Apple-id, kan du også bruge det på mobile iOS 7-enheder.

  • Åbn iTunes 11.1 (download det, hvis du ikke har 11.1 endnu), og åbn iTunes Store
  • Rul ned til bunden, klik på "Skift land" og vælg USA. Skriftstørrelsen er meget lille og lysfarvet, men den findes under "Administrer" - dette logger dig ud af et eksisterende Apple ID
  • Find enhver gratis app eller sang og forsøg på at downloade det, du bliver bedt om at logge ind på et Apple ID - log ikke ind - i stedet klik på "Opret Apple ID"
  • Gå igennem walkthrough'et ved hjælp af en amerikansk baseret adresse (måske er du en 90-siders sitcom-fan af 90210? Eller måske Apples virksomheds 1 Infinite Loop, Cupertino, CA 95014-adresse? Postnummeret skal svare til byen og staten), under udbetaling Valgmulighederne vælger "Ingen"
  • Bekræft e-mail-adressen til det nye Apple-id, og gå tilbage til iTunes og log ind med det
  • Nyd iTunes Radio! Du kan finde den under fanen "Radio"

Du kan derefter tage den samme Apple ID-konto og logge på den på en iPhone, iPad eller iPod touch, der kører iOS 7, som giver dig adgang til iTunes Radio i appen "Musik".

Mange internationale brugere, der tidligere har lavet iTunes-konti uden et kreditkort for at få adgang til forskellige apps eller medieindhold, kan allerede have en amerikansk baseret konto, som de kan bruge til dette formål, hvilket gør processen endnu enklere. Hvis du allerede har et amerikansk Apple ID, skal du bare logge af iTunes og logge ind igen med den eksisterende konto. Stykke kage.

Takket være Lifehacker for det praktiske trick