Sådan deaktiveres DVI Power Save Mode

Nogle computerbrugere med Dell-skærme, der har et nVidia-baseret videokort, har klaget over, at skærmen gentagne gange går ind i DVI Power Save-tilstand, afbryder deres arbejde og derefter forbliver i strømsparetilstand. Dette kan i det mindste være ubelejligt og irriterende og kan endda bringe dit arbejde til at skrige. Der er en metode til at deaktivere DVI Power Save-problemet og vende dit system tilbage til det normale.

Trin 1

Ring til Dell teknisk support på 800-624-9896, og anmod om en DVI-gendannelsesfildriver, der forklarer, at du oplever problemer med, at din skærm gentagne gange skifter til strømsparetilstand. Teknikeren vil enten sende dig chaufføren via e-mail eller angive en URL til et downloadlink. Download filen og noter dens placering. Den indeholder en fil, der hedder "DVI_Recover_CDIMAGE.iso."

Trin 2

Anbring en tom skrivbar cd i din computers cd-drev, og brænd filen "DVI_Recover_CDIMAGE.iso" til cd'en.

Trin 3

Tilslut skærmen til VGA-porten på din computer med det VGA-kabel, der fulgte med skærmen, da du købte den.

Trin 4

Download og installer nVidia ForceWare-drivere (se Ressourcer nedenfor). Sørg for, at den cd, du brændte tidligere, er indsat i cd-drevet.

Trin 5

Luk computeren. Fjern strømkablerne fra skærmen og computeren. Fjern VGA-kablet, og tilslut skærmen til computeren ved hjælp af DVI-kablet.

Trin 6

Tryk på tænd / sluk-knappen på skærmen og derefter computeren, mens de er trukket ud af stikkontakten for at dræne den strøm, der er tilbage i dem. Tilslut strømkablerne igen, og start computeren. Computeren starter på cd'en. Efterlad computeren uforstyrret i mindst et minut, tag cd'en ud og luk derefter systemet igen.

Tænd for systemet, og test DVI-forbindelsen. Du skulle have stoppet problemet med DVI Power Save Mode. Hvis ikke, gentag trin 6. Nogle gange er det nødvendigt at gøre dette to eller tre gange for at afhjælpe problemet.