Sådan Pin Notes i IOS til Easy Note Access

Hvis du bruger iOS Notes-appen ofte og jonglerer en utal af individuelle noter lister, kan du finde den nye notatpindefunktion til at være nyttig. Ved at fastgøre en note øverst på Notes-listen kan du få adgang til en bestemt note nemmere og hurtigere end nogensinde før, uden at skulle rulle gennem en lang liste over noter på iPhone eller iPad, da det vil være helt i begyndelsen.

Pinning noter er virkelig nemt, men ligesom mange andre bemærkelsesværdige funktioner i iOS er evnen gemt bag en swipe gestus, som måske ikke umiddelbart er indlysende for de fleste brugere, indtil det er påpeget. Heldigvis når du ved, at det eksisterer, er det et stykke kage på enhver iPhone eller iPad med Notes-appen og den nyeste version af iOS.

Sådan pin noter i iOS for hurtig adgang

Vil du have en notat øverst i noterlisten på iPhone eller iPad? Sådan knytter du en øverst:

  1. Åbn Notes-appen, og find og identificer den note, du ønsker at pinde øverst på noterlisten
  2. Stryg højre på noten til pin
  3. Tryk på pindikonet, der vises ved siden af ​​notenavnet, det ligner en pinkode
  4. Noten vil nu blive fastgjort til toppen af ​​notatlisten, gentag med andre om nødvendigt, vil en pinned note identificeres med pindikonet og en lille svag tekst, som læser "fastgjort"

Nu når som helst åbner du Notes-appen og ser på noterlisten, vises dine fastnote (e) øverst på noterlisten for hurtigere adgang.

Denne funktion er fantastisk med enhver note, selv for samlinger af klotter, men det er især nyttigt for vigtige delte noter og med adgangskodebeskyttede noter eller med andre noter, der er vigtige nok, eller at du ikke ønsker at søge at Find efter behov.

Sådan afmonteres en note i iOS

Besluttet du ikke længere ønsker en bestemt note fastgjort til toppen af ​​listen? Sådan fjerner du stiften:

  1. Stryg højre på den pinnede note, du vil løsne
  2. Tryk på pindikonet for at fjerne toningen af ​​noten
  3. Gentag med andre noter for at løsne om nødvendigt

Pinning og unpinning noter er en ny funktion og kræver iOS 11 eller nyere på iPhone eller iPad. Hvis du ikke har pinning-evnen, er du sandsynligvis ikke på den nyeste version af systemsoftwaren.

Notes-pinning-funktionen er også tilgængelig på Mac'en med Notes-appen i MacOS High Sierra 10.13 og nyere.

Notes-appen er ganske nyttig og har mange flere funktioner end at opfylde øjet, se flere tip til Notes-app til Mac og iOS her.