Sådan åbnes Xbox uden en Torx 10

Elementer, du har brug for

  • Flad skruetrækker

  • Lille stjerneskruetrækker

En Torx-skruetrækker er en stjerneskruetrækker, der bruges på specifikke små skruer i forskellige elektronikker. En Torx-skruetrækker i størrelse 10 bruges normalt, når du adskiller en Xbox-spilkonsol og fjerner dens skruer. Men hvis du ikke har adgang til en Torx 10, kan du faktisk bruge en almindelig skruetrækker til at åbne Xbox. En almindelig skruetrækker påvirker ikke demonteringsprocessen. du skal bare sørge for, at den er lille nok til at passe i rillerne i skruerne.

Sluk for Xbox-spilkonsollen, og tag controllerne ud af portene foran på enheden.

Vend Xbox over, og brug spidsen af ​​din fladskruetrækker til at sprænge de fire gummiskruedæksler fra hvert hjørne i bunden af ​​enheden. Brug spidsen af ​​den flade skruetrækker til at lirke de to informationsmærkater op midt på konsollen.

Brug stjerneskruetrækkeren til at fjerne hver af de fire hjørneskruer og læg dem til side. Fjern de to skruer, der er afsløret under hver af klistermærkerne, og læg dem til side.

Drej din Xbox med højre side op, og løft forsigtigt den øverste ramme ud af enheden fra siderne. Sæt den øverste ramme til side. Xbox er nu åben.

Advarsler

Åbning af din Xbox annullerer enhver garanti, du måtte have på enheden.