Sådan downloades tv-shows fra YouTube

Hvis du ser et hjemmelavet show på YouTube, kan du downloade videoen, så du kan se den på et senere tidspunkt på din bærbare medieenhed. Du kan downloade YouTube-videoer såvel som videoer fra andre multimedie-websteder på en række forskellige måder. Du kan downloade en video med freeware-software, eller hvis du foretrækker det, ved hjælp af et online-websted. Den tid, det tager at downloade en YouTube-video, afhænger af din internetforbindelseshastighed og længden og kvaliteten af ​​videoen.

Download med YouTube Downloader (Freeware)

Trin 1

Download YouTube Downloader fra CNETs downloadwebsted (se Ressourcer).

Trin 2

Dobbeltklik på det downloadede installationsprogram (placeret i din browsers standardmappe til download) for at starte opsætningen. Når installationen er afsluttet, skal du dobbeltklikke på skrivebordsikonet for at indlæse softwaren.

Trin 3

Indtast URL'en til din YouTube-video i feltet "Indtast video-URL".

Trin 4

Klik på rullemenuen "Konverter til", og vælg et videoformat, som showet skal konverteres til. Dette kan efterlades som standard, medmindre du vil placere videoen på en bærbar medieenhed som f.eks. IPod; i så fald skal du klikke på "Ipod-video" fra listen.

Klik på "OK" for at begynde at downloade dit show fra YouTube.

Download med Vixy.net (websted)

Trin 1

Gå til Vixy.net-webstedet (se Ressourcer).

Trin 2

Indtast URL'en til din YouTube-video i feltet "URL".

Trin 3

Klik på rullemenuen "Konverterer til", og skift filformat, hvis du ønsker det.

Klik på "Start" for at starte konverteringen. Når videoen er konverteret, bliver du bedt om at gemme en fil til din fil. Downloaden begynder derefter automatisk.

Download med KEEPVID (websted)

Trin 1

Gå til KEEPVID-webstedet (se Ressourcer).

Trin 2

Indtast URL'en til YouTube-videoen i feltet "URL", og klik på "Download".

Trin 3

Klik på "Tillad", når Java Applet beder om det.

Angiv en downloadplacering, når KEEPVID bliver bedt om det. Dit show downloades nu til din computer i dit valgte bibliotek.