Force App Store til Opdater i IOS med en Gentag Tap Trick

Hvis du nogensinde har ventet på, at en opdatering vises i iOS App Store, enten for en tilgængelig app, en appopdatering selv eller for at de øverste og udvalgte sider skal opdateres, ved du, at App Store i nogle tilfælde kan sidde forældet. Selv om du ofte kan udløse en opdatering, der vises ved at ændre datoen, afslutte og genstarte App Store eller endda ødelægge den pågældende app, er der faktisk en måde at tvangsopgradere hele App Store på en iPhone eller iPad uden at have at gøre noget af det. I stedet skal du bare udføre et nysgerrig gentagelsestryk.


Der er ikke meget til dette, og mens det lyder lidt mærkeligt, prøv det bare, og du vil se, at det virker for hurtigt at tvinge op på alt App Store-indhold og opdateringer på en iOS-enhed :

  • Åbn App Store i iOS som normalt, hvis du ikke allerede har gjort det
  • Tryk let på en af ​​de nederste faner gentagne gange (som Udvalgte, Topdiagrammer, Søgning eller Opdateringer) i alt 10 gange
  • Efter 10-tapet opdateres App Store, da skærmen på iPhone eller iPad bliver hvid og repopulerer med opdaterede data

Yup, gentagne gange på en faneblad App Store 10 gange får dataene til at blive opdateret .

Det betyder ikke noget hvilket faneblad du gentagne gange trykker på, bare sørg for at trykke på det samme faneblad igen og igen for at få opdateringen til at udløse. Alle sektioner af App Store opdateres uanset tabulatoren tændt også, så selvom du vil opdatere opdateringerne, så du kan finde en ny version af en bestemt iPhone-app, skal du trykke flere gange på Funktioner vil udløse opdateringen på skærm.

Dette er stort set det samme som at slå Command + R i Mac App Store for at opdatere nogen af ​​de butikker, der er tilgængelige for OS X, og det er lidt forbløffende, at der indtil nu ikke var en officiel opdateringsmekanisme ud over nogle af de forskellige løsninger på iOS for at give en opdatering af App Store-data.

Dette er virkelig ikke velkendt, og det inkluderer mig selv. Indtil nu vil jeg forfriskende iOS App Store ved at afslutte appen og genstarte den som en slags dinosaur, men det ser ud til, at dette nifty 10-tap trick oprindeligt blev opdaget af iDownloadblog, og det virker nøjagtigt som beskrevet. Prøv det, så længe du er opdateret med iOS, ser det ud til at virke.