Skriv en e-mail-adresse hurtigere med automatiske TLD-genveje i iOS Mail

Vidste du, at TLD-tricket med hurtig adgang i iOS udvides til Mail-appen for hurtigt at skrive e-mail-adresser også? Hvis du ikke gjorde det, er du helt sikkert ikke alene, og selvom mange brugere af iPhone og iPad er fortrolige med genvejstasterne i Safari TLD, der er tilgængelige på IOS-tastaturet, er det ikke så mange som ved at vide, at dette også udvides til Mail-applikationen. TLD-genveje, vi taler om, skriver automatisk ud et topniveau domæne, som .com, .net, .org, .edu og .us.

Brug af disse TLD-genveje i Mail-appen er stort set det samme som i Safari, men selvfølgelig end at udfylde et domænenavn for at besøge et websted, fuldender det domænenavnet som en del af en e-mail-adresse. Sådan bruger du denne nice produktivitetsforøgende funktion i Mail app:

  1. Åbn Mail-appen og lav en ny e-mail-besked (ja TLD-tricket fungerer med svar, udkast osv.)
  2. I afsnittet "Til:" i en e-mail-sammensætning skal du begynde at skrive modtagerens e-mail-adresse som sædvanlig, og når du kommer til TLD-delen (. Com, .net, .org .edu osv.), Tryk og hold den nede. "-knappen for at opnå TLD-menuen
  3. Vælg det ønskede topdomæne for at fuldføre resten af ​​e-mail-adressen

Dette virker også i cc: og bcc: felterne i en e-mail-sammensætning. Det kræver lidt øvelse at gøre perfekt, men det er meget hurtigere end manuelt at skrive ud af slutningen af ​​en e-mail-adresse. Selvfølgelig, for modtageren adresserer, at du sender e-mail til ofte, skal du blot tilføje dem som kontakter i IOS, da det medfører automatisk fuldførelse ved navn, eller du kan også altid oprette en adressekartotek til e-mailmodtageren.

Dette "" "trick har eksisteret i et stykke tid i Safari som et middel til hurtigt at skrive topdomæner og hurtigt at komme til et websted, og at have det inden for e-mail er lige så nyttigt til at fremskynde tingene. For dem, der sender mange internationale e-mails, virker det også det internationale TLD-trick.