Hvor er Startup Boot Sound på New iMac & MacBook Pro?

Mac startup boot chime har eksisteret i årtier, og er en af ​​de mest bemærkelsesværdige funktioner, der definerer en start Mac.

Ikke desto mindre er de nyeste MacBook Pro- og iMac-modeller (fra slutningen af ​​2016 og fremefter) stille og udfører ingen startstartlyd, hvilket betyder, at Mac'en støder helt stille i stedet for at gøre den traditionelle klang lyd, når Mac'en starter.

Mange Mac-brugere har undret sig over, hvorfor deres Mac ikke laver opstartsstartlyden længere, og det næste spørgsmål er, om det er muligt at returnere startup boot-klokken til den nye Mac-hardware.

Nye Mac-computere har ikke en start-lydeffekt

Mac-modeller, der dateres inden slutningen af ​​2016, vil have startlydseffekten og kendte klokkeslæt. Mac-modeller bygget efter slutningen af ​​2016 har ikke denne lydeffekt ved opstart, bortset fra 2017 MacBook Air. Disse oplysninger kommer direkte fra Apple Support:

Mac-modeller fra begyndelsen af ​​2016 og tidligere gør en lydsignal, når de starter. Mac-modeller fra slutningen af ​​2016 og senere har ikke en startklokke. * .... * Den eneste undtagelse er MacBook Air (13-tommer, 2017), som har en startkørsel.

Så hvis du har en ny Mac, og det ikke laver en start lyd, er det derfor. Det har ikke en start lydeffekt.

Ældre Mac-modeller har startklang-lyden, og ældre Mac-modeller kan både deaktivere og aktivere startklippen.

Kan du genaktivere startup boot chime lydeffekten på nye iMac og MacBook Pro?

Hvis du har en ny Mac-model, der er ankommet fra fabrikken og ikke har boot-lyden, er svaret (i øjeblikket) nej. Selvfølgelig fører dette folk til det indlysende spørgsmål: "Kan jeg aktivere en startklanglyd på den nye iMac eller MacBook Pro?" Men i øjeblikket er der ingen påvist eller effektiv måde at gøre det på.

En teori forfremmet online og stammer fra nogle webfora var, at du kunne genaktivere Mac startup chime lydeffekten ved at vende til kommandolinjen. Påstanden var at ved at starte Terminal app og indtaste følgende kommandosyntax:

sudo nvram BootAudio=%01

Og en anden variation, som du ser online er de to:

Deaktiver startklippen:

sudo nvram BootAudio=%00

Aktivér startklippen:

sudo nvram BootAudio=%0

Formentlig, efter at have udført det korrekt, ville startklippen være aktiveret på Mac igen.

Men det viser sig, at ingen generede rent faktisk at teste dette ud, fordi det ikke virker .

Gå videre og prøv det selv. Du kan udføre den kommando på en ny, stilfuldt startende Mac, men det vil ikke genaktivere startup boot chime lydeffekten på en Mac, der ikke understøtter startklydslyden.

Der er også forskellige påstande om, at nulstilling af NVRAM på Mac'en på en eller anden måde genaktiverer opstartsstartlyden, men det er heller ikke tilfældet på nyere Mac-modeller, der ikke har startup-lyden.

Så hvorfor spurgte denne kommando overflade online og kravet spredte? Formentlig stammede det fra ideen om grundlæggende at vende standardprocessen for at deaktivere Mac boot-koden ved hjælp af en lignende nvram-kommando, som i modsætning til nyere Mac'er er mulig på ældre Mac-modeller fra før slutningen af ​​2016.

Evnen til at skifte systemstart lyden til og fra er ikke ny. I virkeligheden har du været i stand til at bruge kommandoen nvram til at deaktivere boot chime på Mac i mange år, og du kan også midlertidigt slå lyden fra boot med en tastetryk, Det er bare Mac-hardware i slutningen af ​​2016, der har valgt at deaktivere start-lydeffekten.

Hvorvidt du kan lide startkørslen i starten, afhænger sandsynligvis af personlige præferencer, selv om mange langtidse Mac-brugere nyder lyden, mens nogle brugere finder det unødvendigt. Det er muligt, at en metode til at genaktivere startklippen kommer frem engang, men i øjeblikket er det ikke muligt, og i øjeblikket har alle nye Mac'er ikke lydeffekten ved opstart. Og derfor har din nye iMac eller MacBook Pro ingen lydeffekt på boot!

Har du spørgsmål, tanker eller tips om startklippen på Mac'er? Lad os vide i kommentarerne!