Sådan oprettes en fax til e-mail

Fax til e-mail (eller efax) er en måde at sende en faxmeddelelse til alle i landet og i nogle tilfælde til verden. Det er en bekvem måde at overføre trykte oplysninger til en anden part, der har en faxmaskine, selvom du ikke har det. Det sparer dig også papir og blæk --- alt sker fra din computer og e-mail-konto.

Trin 1

Vælg en fax-til-e-mail-tjeneste, der passer til din estimerede faxvolumen hver måned (se "Ressourcer" for eksempler). Hvis du kun har brug for dette til en lejlighedsvis fax til at håndtere personlige anliggender, skal du vælge den laveste plan, der tilbydes af tjenesten, men hvis du har brug for at modtage eller sende faxer ofte til forretning, skal du overveje en plan, der tilbyder ubegrænset faxmeddelelser hver måned.

Trin 2

Hent dit nye fax-til-e-mail-faxnummer fra tjenesten. Dette er et unikt telefonnummer, der automatisk tildeles din konto, som andre kan bruge til at sende faxer til din e-mail-adresse (ligesom at få et nummer fra din telefonudbyder, når du bruger en almindelig faxmaskine og telefonlinje). Distribuer dit nye faxnummer til alle dine kontakter.

Trin 3

Tjek din e-mail regelmæssigt for at se, om du har modtaget en ny faxmeddelelse fra en af ​​dine kontakter. Når du gør det, vil du se en e-mail fra fax-til-e-mail-udbyderen med en vedhæftet fil (normalt et PDF-dokument).

Skriv en ny e-mail-besked for at sende en fax ved hjælp af din fax-til-e-mail-konto. Indtast faxnummeret på din kontaktperson (alle ti cifre inkl. Områdekode) og derefter e-mail-udvidelsen leveret af fax-til-e-mail-tjenesten i feltet "Til". Vedhæft dit eget faxdokument (inkl. Et faxbrev, hvis du vil), skriv en emnelinje, og send din e-mail. Du modtager en bekræftelsesmeddelelse, når faxen gennemføres med succes.