Sikkerhedskopiere en iOS-enhed til en computer, når iCloud-rummet går ud eller er ikke tilgængeligt

Du kan fortsætte med at oprette lokale sikkerhedskopier af iOS-enheder, selvom du primært afhænger af iCloud til opbevaring af sikkerhedskopier. Dette er en rigtig nyttig teknik, hvis en iPhone, iPad eller iPod sprang ud af iCloud-lagerpladsen og ikke vil håndtere det manuelt i øjeblikket, eller du er bare midlertidigt uden internetadgang og vil gerne lave en hurtig backup til computeren.

  1. Åbn iTunes, og tilslut din iPhone, iPad eller iPod til computeren
  2. På fanen "Sammendrag" skal du se efter "Backup" og tjekke radioboksen ud for "Sikkerhedskopier til denne computer"
  3. Klik på "Anvend"
  4. Højreklik på enheden i iTunes-sidebjælken og vælg "Back Up Now"

Du kan kontrollere, at backupen er gemt på Mac (eller pc) ved at gå til iTunes-indstillinger, klikke på "Enheder" og sørg for, at den seneste sikkerhedskopiering stemmer overens med den aktuelle tid og dato. Nede ad vejen, hvis du genopretter forbindelse til iCloud og backup der igen, kan du altid slette disse lokale sikkerhedskopier direkte fra iTunes og genvinde diskpladsen.

Når du får iCloud-kapacitet eller internetadgang igen, skal du ikke glemme at vende tilbage til indstillingerne og justere Backup-mulighederne til "Back up to iCloud" igen, når du er færdig. Ellers vil din iOS-enhed fortsætte med at sikkerhedskopiere til en lokal computer i stedet for iCloud.