iPhone X ringevolumen meget lav? Her er Fix

Har du bemærket, at iPhone X-ringevolumen går fra høj til lav? Ofte bemærker iPhone X-brugere, at iPhone X-ringetonen vil lyde meget stille, efter at de oprindeligt har hørt højt, men på trods af at du trykker på volumen op-knapperne, kan de ikke få iPhone X-ringetonen til at lyde højt igen, det sidder bare stille. Du må ikke bekymre dig, og der er ikke noget galt med din iPhone X for at udvise denne adfærd, faktisk er det faktisk en funktion.

Hvis din iPhone X ringer højt, men så bliver stille og forbliver stille, men du vil hellere have iPhone X ringevolumen forblive højt hele tiden, når du ringer op, læs videre for at lære den korrekte indstilling til at stoppe denne adfærd. Slutresultatet bliver, at iPhone X lyder højt på indgående opkald hele tiden, og iPhone X vil stoppe med at stille lyden af ​​ringetone i sig selv.

Hvad får iPhone X ringetone lydstyrke til at være meget lav, efter at det oprindeligt har hørt højt? Det er faktisk en Face ID-funktion. Og ja, denne ring lyd volumen sænkning evne gælder, selvom Face ID ikke bliver brugt på iPhone X for at låse op eller godkende enheden, og meget ligesom, hvordan Animoji bruger Face ID kameraet til at scanne dit ansigt, selvom du ikke bruger Face ID-godkendelse, det forreste kamera til ansigtsscanning er også aktivt for andre funktioner, og det inkluderer ringetone-lydstyrken.

Sådan stopper du iPhone X-ringevolumen

Du kan deaktivere opmærksomhedsbevidsthedsfunktionen, der scanner dit ansigt og bestemmer, at du kigger på iPhone X, hvilket igen sænker ringevolumenet på enheden. Med denne funktion slået fra, stopper iPhone X med at sænke ringevolumen af ​​opkald automatisk, når du henter iPhone og ser på den.

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone
  2. Gå til afsnittet "Face ID & Passcode"
  3. Find funktionen "Attention Aware Features" og drej kontakten til OFF-position
  4. Afslut fra Indstillinger

Du kan bekræfte dette virker ved at få et indgående opkald på iPhone X, det burde nu være højt, da dine indstillinger blev indstillet på forhånd og ikke længere stille opkaldet til et meget lavt volumen automatisk.

Et andet nyttigt skridt er at sørge for, at din iPhone-ringevolumen er skruet op helt til den højeste indstilling, da nogle gange brugerne uafbrudt har lavet iPhone-lydstyrken lav.

Sådan aktiveres ringevolumen op til den højeste indstilling på iPhone X

Sådan justeres ringetoneindholdet, så det er helt op til en høj indstilling:

  1. Fra appen "Indstillinger" skal du gå til "Lyde og haptik"
  2. Under afsnittet 'Ringer og Alerts' glider volumindikatoren helt til højre for fuld lydstyrke
  3. Skift eventuelt omskifteren til "Skift med knapper", hvis du vil kunne justere ringetone-lydstyrken med de fysiske knapper på iPhone *

* Nogle mennesker har slået denne volumenknapjusteringsfunktion fra for lang tid siden, især hvis de har børn, der kan lide at fidget med deres iPhone. Men mange nye iPhone-modeller leveres med denne funktion deaktiveret som standard. Uanset om du vil justere ringetone-volumenet med volumenknapperne, er det et spørgsmål om personlig præference og din individuelle brug.

Endelig er de andre muligheder for at sikre, at de ikke er aktiverede, den fysiske hardware-lydknap på siden af ​​iPhone (hvis du kan se den lille orange indikator, er lydknappen tændt), og også kontrollere, at ikke forstyr ikke aktiveres, da Forstyrr tilstanden vil ikke få iPhone til at modtage indgående opkald eller slette lyde.

Husk, at hvis du trykker på lydstyrkeknapperne på en iPhone, når et opkald er aktivt, kommer du til at slå lyden af ​​indgående opkald på iPhone bare midlertidigt til det pågældende individuelle telefonopkald. Det er en helt separat funktion, og det er roligt nyttigt, hvis du er i et møde eller taler med nogen, og du vil hurtigt tavle netop det enkeltopkald uden at dæmpe telefonen helt.

Det skal dække alle baser, og din iPhone X skal nu ringe højt for indgående opkald som normalt, ligesom andre iPhones gør. Ikke mere automatisk stille ned efter den første ring, så længe du har ansigts opmærksomhed bevidsthed funktionen af ​​denne adfærd vil stoppe.