Sådan træmonteres en tv-antenne (5 trin)

En ting, som folk hader, når de har en tv-antenne, er når den ikke kan få et godt signal. Nogle af jer har sandsynligvis forsøgt at finde ud af, hvor ellers du kan montere din antenne for at nå tårnet, som du har brug for for god modtagelse. Et sted, som du sandsynligvis har valgt, er et højt træ i din have. En advarsel er, at hvis din stige ikke når toppen, og du ikke er fortrolig med at klatre i træer, kan du måske betale nogen for at montere din antenne.

Trin 1

Find ud af, hvad din kompasretning vil være til det nærmeste transmissionstårn til din placering. Du kan gøre dette på Antennaweb.com (se Referencer). Dette er det første og vigtigste trin til montering af din antenne. Dette hjælper dig med at sikre, at du vender den rigtige retning for at få det bedste signal til dit tv.

Trin 2

Vælg hvilket træ, hvor du skal montere din antenne. Prøv at vælge det træ, der har mindst blokeringer foran sig, såsom et, der er højere end det, der er foran det eller højere end huset ved siden af. Dette vil sikre dig de bedste signalfunktioner. Hvis du har andre træer eller store genstande foran din antenne, blokerer det signalet.

Trin 3

Placer din stige op mod det træ, du har valgt. Hvis din stige ikke er høj nok til at nå toppen, har du brug for træspidser og en sele for at klatre op til toppen. Hvis du ikke er dygtig til at gøre dette, kan du vælge et kortere træ, der stadig ikke blokeres, så du ikke behøver at klatre resten af ​​vejen. Hav altid en spotter og nogen udenfor, der kan hjælpe dig, hvis der er problemer. Gør din vej til toppen af ​​træet.

Trin 4

Savede toppen af ​​træet af. Så også grene langs siden af ​​dine kompasskoordinater. Ved at bolte din antenne i toppen af ​​træet risikerer du ikke træets helbred. Du vil gerne måle afstanden mellem de to huller på antennens beslag. Generelt er de omkring tre inches fra hinanden. Du vil bore dine bolte lidt ind for at få dem i gang, så du kan bolt i holderen.

Tag dit beslag, still det op til hullerne, og bor boltene gennem hullerne. Sørg for, at boltene er tæt anbragt i træet, inden du lægger antennen på monteringspladen. Når du har sikret, at basen er tændt så tæt som muligt, kan du derefter sætte din antenne på holderen. Hvis du har spørgsmål eller spørgsmål, bør du kontakte din lokale tv-antennebutik.