Sådan gendannes slettede Olympus Voice Recorder Files

En Olympus digital stemmeoptager fanger lydfiler på et indbygget lagerdrev. Som alle andre digitale lagerdrev (såsom en harddisk eller et flashdrev) kan du støde på et lejlighedsvis problem med at slette filer, kun for at opdage, at du har brug for filerne tilbage. Hvis dette sker, er det muligt at gendanne nogle af disse oplysninger, så længe du ikke har optaget yderligere medier til Olympus-enheden. Hvis du har det, gemmes det nyoptagne indhold over de slettede oplysninger og forhindrer dig i at gendanne oplysningerne.

Download og installer Pandora Recovery (link angivet i Resources). Tilslut den digitale stemmeoptager til din computer, og åbn derefter det installerede program. Vælg den tilsluttede Olympus stemmeoptager som den enhed, du vil scanne, og klik derefter på "Start". Vent til programmet er færdigt med scanning, og der vises en liste på skærmen med alle de filer, du er i stand til at gendanne. Vælg filerne, og klik på "Gendan".

Download og installer GetDataBack Data Recover (link angivet i Resources). Tilslut Olympus stemmeoptager til computeren, og tænd derefter for programmet. Klik på den flytbare enhed (dette er stemmeoptageren), og vælg derefter "Start scanning". Marker de filer, du vil gendanne, når scanningen er afsluttet, og klik på "Gendan".

Download og installer programmet Easeus Data Recovery (link angivet i Resources). Tilslut Olympus digitale stemmeoptager til computeren via USB-datakabel, og start derefter den installerede software. Vælg, at du vil udføre en datascanning, og vælg derefter den digitale stemmeoptager fra Olympus som det udstyr, du vil scanne. Vælg "Start" og vent på, at scanningen er færdig. Markér de filer, du vil gendanne, og klik derefter på "Gendan" for at gemme filerne tilbage på den digitale stemmeoptager.