Siri Port til iPhone 4, 3GS, iPad, iPod touch, Tilgængelig gratis

En uofficiel Siri-port kaldet Spire er nu tilgængelig som en gratis download til jailbroken iOS-enhedsejere. Spire er kompatibel med iPhone 4, iPhone 3GS, iPad og iPod touch 3. og 4. gens, selv om følsomheden af ​​mikrofoner på iPad og iPod touch-modeller kan påvirke ydeevnen. Med en indvej på ca. 100 MB vil download af Spire også tage de nødvendige Siri-filer fra Apple ved at udvinde iOS 5.0.1 IPSW.

Hvis du er interesseret i at installere og køre Spire, skal du jailbreak iOS 5.0.1 på din kompatible enhed, og derefter konfigurere en Siri-proxy for at få adgang til Apples Siri-servere. Årsagen er forklaret af Spire developer, chpwn:

Apple kræver stadig tilladelse til at bruge Siri, så oplysninger fra en iPhone 4S er stadig påkrævet. For at indsætte disse oplysninger giver Spire dig mulighed for at indtaste din egen proxyserveradresse. Ved at bruge denne (gamle) SiriProxy gaffel, kan du opsætte en proxy ved hjælp af din egen iPhone 4S for at indsætte de nødvendige oplysninger med rimelighed.

Det er selvfølgelig ikke den bedste løsning, da det fortsat kræver en tilgængelig iPhone 4S, men for dem, der opfylder alle krav, bør det være en sjov mod til deres iOS-hardware.

Spire kan findes som en gratis download på Cydia butikken.