Sådan sparer du 15% til 20%, når du køber Mac OS X Lion

OK, så Mac OS X Lion frigives ikke til næste måned, men hvis du laver et lille forberedelse nu, skal du kunne spare mindst 15% fra den allerede lave $ 29.99-pris. Hvordan? Enkelt, køb iTunes gavekort til salg og indløs dem på Mac App Store.

Her er handlen med kvalificerede gavekort, de er mærket med en million forskellige ting, lige fra iTunes Store gavekort til App Store gavekort til iBooks gavekort, men de vil alle indløse på App Store, bare sørg for at de Har det Apple-logo.

Her er et par salg eksempler:

  • RiteAid tilbyder i dag $ 25 iTunes Gavekort til $ 20
  • Best Buy solgte for nylig alle iTunes-kort med 15% rabat i butik og online
  • Target har ofte iTunes, iBooks og App Store gavekort til salg for 20% rabat
  • Walmart har solgt $ 50 iTunes gavekort til så lidt som $ 35

Dette er en af ​​de usynlige fordele ved Lion, eller noget andet for den sags skyld, udelukkende distribueres via Mac App Store, nemme rabat!

Du skal nok shoppe lidt og tjekke din lokale avis (du kender de stakke af tyndt skåret træer) eller endda din gode gammeldags snailmail junkmail, det er hvor jeg fandt RiteAid-tilbudet, som jeg benyttede mig af. Jeg hørte, at Target diskuterer pakker af dem lige nu, men det varierer sandsynligvis af butikken, og deres hjemmeside angiver ikke noget sådant salg.

Så tag et par iTunes gavekort til salg, tilføj saldoen til dit Apple ID nu, og vent på, at Lion kommer ud. Hvis du ikke er begejstret med App Store distributionsmodellen, skal du ikke glemme, at du selv kan brænde en Lion-installations DVD.