Et simpelt trick til stilfuldt plug-in iPhone til opladning uden opsummering eller chiming lyd

Hver gang du tilslutter en iPhone eller iPad til opladning, lyder det en forholdsvis høj chiming lydeffekt (medmindre den ikke oplades alligevel). En strategi til at gøre iPhone eller iPad hush når den er tilsluttet, er at placere enheden i lydløs tilstand ved at dæmpe den med den fysiske lydafbryder, men det vil stadig få iPhone eller iPad til at buzz.

Hvad hvis du vil helt tavse iPhone eller iPad, når den oprindeligt er tilsluttet til opladning? Hvad hvis du ikke vil have nogen buzz og ingen lydeffekt, når den er tilsluttet? Det er, hvad vi vil vise dig, hvordan du gør her, og det er overraskende let med et simpelt trick.

Sådan oplades iPhone eller iPad stille

  1. Inden du tilslutter iPhone eller iPad til opladning, skal du skrue op for at aktivere kameraet
  2. Slut opladeren til iPhone eller iPad, den begynder at oplade, men laver ikke en opladningslyd og laver ikke opladning
  3. Luk kameraet og lad iOS-enheden oplade som normalt

Det er det, super simpelt, og iPhone eller iPad vil begynde at oplade uden at gøre nogen lydeffekt eller nogen summende lyd. Det er helt stille.

Du kan stadig bestemme, at enheden oplades ved at se på det lille lynboltens logo i ikonet for iOS-header-batteriet, indikatoren for batteriets procentdel fortsætter med at virke som forventet.

Det er selvfølgelig lyden med vilje, og opladning lydeffekten eller buzz er generelt en god ting, fordi det indikerer, at en enhed er korrekt opladning som den skal. Hvis det ikke er tilfældet, og du ikke brugte dette trick, vil du gerne rette en iPhone, der ikke oplades ved at følge nogle fejlfindingstrin.

Tak til vores ven Keir på MacKungFu for at opdage dette dejlige lille tip. Han nævner også, at du kan bruge det samme trick på en ulåst enhed ved blot at åbne kameraappen, før du tilslutter opladeren til enheden.

Af den måde, hvis du ikke har nogen idé om, hvad vi taler om her, her er en kort video, der viser en iPhone, der gentagne gange laver opladelyden, når den er tilsluttet. Denne særlige forekomst skyldes et hardwareproblem, men det viser ladelyddeffekten:

Kend en anden måde til lydløst at oplade en iPhone eller iPad? Lad os vide i kommentarerne!