Optag Slow Motion Video på Older iPhone & iPad med SloPro

Hvis du nogensinde har forsøgt at sænke et standard videoklip, har du bemærket, at filmen bliver hakket og stivere, det er et almindeligt problem på grund af at billedfrekvensen forbliver den samme på trods af, at videoen sænker. Løsningen til ældre iPhone og iPad-enheder til dette er at skyde en video ved højere rammer per sekund, som du nu kan gøre ved hjælp af en fantastisk gratis app kaldet SloPro.

Husk, at nye iPhone-modeller kan optage slow motion-video indbygget, og de kræver derfor ikke denne app. Men hvis du har en ældre iOS-enhed, læs videre!


SloPro skyder video på 60FPS på iPhone 4S, dobbelt så meget som den standard video capture frame rate, så du kan skabe glatte og smukke slow motion videoer nemt. Det er en absolut film at bruge og indeholder nogle grundlæggende videoredigeringsværktøjer til at redigere dine slow motion-videoer på farten. Du kan tilføje forskellige gengivelseseffekter, sænke videoen dramatisk og til og med fremskynde videoen.

Dette er en glimrende app til alle årstider og aktiviteter, men aktive personer og sportsfans især bør få et ekstra spark ud af det. Uanset om du er ved at fange atletik på et felt eller gå til den klassiske slowmotion-ridningseffekt, som du ser i næsten enhver surfing eller skiløbs video, leverer SloPro.

App'en er bedst på en iPhone 4S, fordi den har den mest kompatible hardware til at håndtere optagelse i 60FPS, og selvom appen fungerer på andre iOS-gear, finder du det ikke så flydende eller glat. Det er virkelig den største nedadrettede af appen, men hvis du har en 4S eller planlægger at opgradere til den nyeste iPhone, når den kommer ud senere i år, vil dette være en fremragende app til dit arsenal. Selv med hardware begrænsningerne er det en sjov app, og for prisen på gratis er det svært at slå. Der er betalt $ 4 i app-køb, hvis du vil grøft video vandmærket, men ellers er den fulde version fuld. Du vil helt sikkert gerne tilføje et separat lydspor, da lyden også bliver langsommere og ender med at lyde som en døende frø.

  • Få SloPro fra App Store gratis

Tjek de to videoer nedenfor for at få en ide om de resulterende videoer: