Sådan gendannes skærmindstillinger for skrivebordet

Det er vanskeligt at bruge din computer korrekt, hvis dine skærmindstillinger ikke er korrekte. Nogle gange kan disse indstillinger ændres utilsigtet ved brug af et program eller en tredjepartsdriver. Hvis du finder ud af, at din skærm ikke viser dine ikoner, som den plejede, eller endnu værre, er skærmen ulæselig, er der et par ting, du kan gøre for at gendanne den til funktionsdygtig tilstand.

Tænd for din computer, og start i fejlsikret tilstand. Dette gøres ofte ved at holde "F8" -tasten nede ved opstart. Hvis din skærm stadig er læselig, kan du muligvis springe dette trin over.

Højreklik på skrivebordet, og vælg "Tilpas", hvis din computer kører Windows Vista eller Windows 7. Klik på linket "Skærmindstillinger" nederst. Sæt opløsningen tilbage til standardindstillingen ved hjælp af skyderen.

Højreklik på skrivebordet, og vælg "Indstillinger", hvis din computer kører Windows XP eller en tidligere version af Windows. Brug skyderen til at indstille opløsningen tilbage til standardindstillingen.

Klik på "OK" for at afslutte kontrol af skærmindstillinger. Genstart din computer for at sikre, at de nye indstillinger anvendes.

Tips

Du kan finde din computers korrekte standardindstilling for skærm i dens manual eller på producentens websted.

Advarsler

Når din computer genstarter, skal du sørge for at den ikke stadig er i fejlsikret tilstand. Hvis dit normale skrivebordsbaggrundsbillede vises, er du ikke længere i fejlsikret tilstand.