Specifikationer for en Pioneer PDP-5071PU plasma

Plasma-tv er fladskærme, der giver et glat flydende billede med opløsning og kontrastforhold i høj kvalitet samt placeringsfleksibilitet, da de kan sættes på en bordplade eller vægmonteret. Plasmaenheder tilbyder enestående værdi på store skærme, fordi de er billigere at producere end LCD-skærme. Pioneer-plasmas er nogle af de bedst byggede tv'er på grund af de høje kvalitetskomponenter og tekniske specifikationer for hver enhed. PDP-5071PU er et 50-tommer Pioneer plasma-tv med aftagelige højttalere og flere indgange for at give en fantastisk seeroplevelse.

Videokvalitet

Pioneer PDP-5071PU har 720p HD-opløsning, der kan replikere op til 1080p videoopløsning. Kontrasten styres af et Crystal Emissive Layer til dybere sorte og lyse billeder. Den brede synsvinkel vurderes til 160 grader vandret og lodret uden tab af billedkvalitet.

Enhedsforbindelser

Der er 10 videoindgange, herunder 4 high definition-indgange. De 2 HDMI-indgange kan acceptere 1080p-video og 2-komponent-videoindgange kan acceptere op til 1080i videoopløsning. Der er 2 antenneindgange, 2 S-videoindgange og 3 komponentvideoindgange. Der er også en pc-indgang og et CableCARD-indgang, der kan acceptere videoindgang i HD-kvalitet. Der er 4 lydindgange til rådighed og 1 digital lydudgang ved hjælp af en optisk stikkontakt. På bagsiden af ​​enheden er der også skærm- og subwooferudtag. Der er en USB-forbindelse, der giver mulighed for diasshow på skærmen.

Videobehandling

PDP-5071PU bruger en 10-bit videoprocessor, der kan behandle 1080p og 24Hz videosignaler for at simulere lyse, naturlige farveskærme. Der er en dobbelt NTSC-tuner og en ATSC-tuner til glat integration af videosignaler. Advanced Continuous Emission opretholder kontrast og gråskala med over en milliard farver.

Dimensioner

PDP-5071PU har en bredde på 48 3/16 inches og en højde på 31 1/10 inches, inklusive højttalerne. Med stativet er den 33 1/8 inches høj. Tv'ets dybde uden stativet er 4 ½ tommer, og med stativet er det 13 tommer. Vægten af ​​tv'et er 75 pund alene og 92 pund med højttalerne og stativet monteret.