Sådan overføres en DVR til en CD

Digitale videooptagere er nyttige enheder til at gemme og gemme video. De har begrænset plads, og nogle gange kan noget af indholdet muligvis overføres til en anden type medium --- som f.eks. En CD, der kan optages. Processen er noget tidskrævende, men er ikke vanskelig. Enhver, der kan konfigurere en videobåndoptager eller DVD-afspiller, kan indstille DVR'en til at overføre intern programmering. Dette frigør meget plads på DVR-harddisken.

Trin 1

Tilslut CD-optageren til DVR ved hjælp af RCA-kompositkabler. Kablerne skal køre fra "output" -delen af ​​DVR til "audio / video input" sektionen på CD-optageren. Farverne på kablerne er røde, gule og hvide og svarer til de tre farver i afsnittet "output" på DVR.

Trin 2

Tilslut CD-optageren til fjernsynet eller skærmen med det andet sæt RCA-kompositkabler, og match farverne igen. Disse kabler skal tilsluttes "output" -delen af ​​CD-optageren. Formålet med disse kabler er, at du skal overvåge, hvad der optages via fjernsynet.

Trin 3

Fremhæv det program, du vil overføre, i DVR'ens hovedmenu.

Trin 4

Indsæt en tom cd i cd-optageren, og tryk på "Record". Afspil det fremhævede program på DVR ifølge producentens anvisninger. I de fleste tilfælde vil dette simpelthen bestå af at trykke "Afspil" på DVR. Det, der vises på skærmen, er bogstaveligt talt det, der optages via kablerne.

Luk CD-optageren, når programmet er afsluttet. Hvis du får mulighed for at "færdiggøre CD" på dette tidspunkt, skal du klikke på "Ja", når du bliver instrueret. Nogle maskiner færdiggør automatisk cd'en, når programmet er afsluttet.