Sådan ses alle ulæste e-mails i iOS Mail den nemme måde

De nyeste versioner af Mail i iOS giver iPhone og iPad-brugere mulighed for hurtigt at filtrere deres e-mail-indbakke for at vise ulæste beskeder med et enkelt tryk på en knap. Den ulæste e-mail-besked skifter øjeblikkeligt den i øjeblikket viste indbakke i iOS Mail for at vise alle ulæste e-mails i den aktive indbakke, det er enkelt og hurtigt, men det er nemt overset.

Hvis du ikke har set denne funktion før, er her hvor du finder den, og hvordan du bruger den, så du hurtigt kan vise alle ulæste e-mail-meddelelser på din iPhone eller iPad.


Bemærk, at dette er en anden funktion end at bruge den dedikerede ulæste e-mail-indbakke i iOS, og det giver en hurtigere tilgang til hurtigt at skifte til at se nye meddelelser i den aktuelle aktive indbakke (eller alle indbakker, hvis du viser dem alle).

Sådan ses alle ulæste mailbeskeder i Mail til iOS

  1. Åbn Mail-appen i iOS, hvis du ikke har gjort det endnu
  2. Fra det primære Indbakke vindue skal du se i hjørnet for den lille runde knap med tre linjer igennem den og trykke på den for at skifte displayet kun ulæste e-mail i den aktuelle Mail indbakke
  3. Gennemse alle ulæste e-mails i iOS-postindbakken som ønsket
  4. Skift knappen igen for at vende tilbage til den almindelige indbakkevisning, der viser alle meddelelser, der læses og ulæst, inkluderet som normalt

Du kan markere e-mails som læst eller ulæst fra denne skærm, og de vil vise eller skjule afhængigt af deres status og den visning, du bruger. Hvis du for eksempel viser de ulæste meddelelser, men du læser en besked eller markerer en e-mail som læst, eller markerer alt som læst, vil det ikke længere være synligt i visningen ulæste meddelelser.

Du skal bruge en moderne version af iOS til at have denne funktion, hvis du ikke har gjort det endnu, skal du sørge for at opdatere din iPhone eller iPad til de nyeste versioner. Mindst iOS 10.0 er påkrævet for at få de ulæste e-mail-meddelelser skifte .

Andre versioner af iOS understøtter også den ulæste e-mail-indbakke, som fortsat er en gyldig tilgang, hvis du ikke vil håndtere skiftet