Stop Flash fra automatisk indlæser Safari med ClickToFlash

Jeg elsker internettet, jeg hader Flash. Jeg ved, at dette ikke altid er en populær mening, men for mig forårsager det mange problemer. Det er en langsomt opblusset ressursgris, der gør internettet smertefuldt, højt og ubehageligt. Virkelig den eneste gang jeg rent faktisk vil bruge den er på videodeling websteder som YouTube, når du bruger Flash er Mit valg og ikke nogle ubehagelige web-annoncører med en "Tillykke ... bla bla bla" taler Flash ad blæsning i baggrunden, så irriterende! Ok nu, da min rant er forbi ... lad os komme til det punkt og finde en løsning på dette problem; Hvad vi virkelig gerne vil gøre, er at forhindre, at Flash læses uden vores tilladelse, ikke?

Ved hjælp af det fremragende værktøj til ClickToFlash kan du stoppe Flash automatisk fra at læse i Safari-browseren, i stedet for at du selektivt tillader Flash at indlæse ved at klikke på for at tillade plugin'en, så navnet Click-To-Flash giver mening Det er helt fantastisk og et must-have til Mac-brugere, der har brug for Flash nogle gange, men er frustrerede med den overordnede oplevelse, der kan skyldes fejlagtige flash-spillere, der er gået vildt.

ClickToFlash giver dig fuld kontrol, så du kun kan indlæse Flash, når du vil. Alt du skal gøre er at klikke på en tydeligt markeret og deaktiveret Flash-region for manuelt at aktivere det selv bare for den specifikke brug på den specifikke webside for den specifikke browsersession! Det betyder ingen baggrund Flash plugins går vildt, som du ikke vidste om eller ikke godkendte, geni, right ?!

  • Downloading QuickToFlash nu fra GitHUb

På en eller anden måde havde jeg aldrig hørt om ClickToFlash før, men en af ​​vores strålende læsere, Adam P, foreslog at bruge det, og jeg er så glad for at jeg prøvede det. Så er du ked af, at Flash bliver i vejen for din weboplevelse, når du bruger Safari? Derefter løse problemet en gang for alle ved at prøve clickToFlash og redde dig selv en hel masse hovedpine, det vil du være glad for, du gjorde. Og vær ikke overrasket, hvis Safari føles hurtigere også, især for ældre Mac'er, når den ressourceintensive Flash plugin kan tage meget hukommelse og CPU, vinde / vinde rundt, ikke?