Sådan installeres en trådløs printer og scanner

Udskrivning af et dokument ovenpå, når din printer er nedenunder, gør hele forskellen i dit hjem, da du ikke behøver at oprette forbindelse fysisk til din printer og scanner for at udskrive et dokument. Med trådløs teknologi kan du udskrive et dokument hvor som helst i dit hjem eller scanne et dokument og gå væk for at se det scannede billede på din bærbare skærm. Du behøver ikke håndtere sammenfiltrede ledninger eller være fysisk forbundet til din computer for at udskrive eller scanne et dokument, når du installerer en trådløs printer og scanner.

Max OS X

Trin 1

Slut din Mac til din printer og scanner med USB-kablet for at bruge installationsassistenten. Installer softwaren til at konfigurere printeren og scanneren til dit trådløse netværk, og sørg for, at dit trådløse internet er konfigureret.

Trin 2

Åbn installationsassistent-softwaren, og vælg dit trådløse netværk. Hvis dit trådløse netværk er adgangskodebeskyttet, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden.

Trin 3

Frakobl USB-kablet fra printeren & scanneren og Mac'en. Klik på "Systemindstillinger" for at se "Personlig", "Hardware", "Internet og trådløs" og "System".

Trin 4

Klik på "Udskriv & fax" under "Hardware" for at udfylde dine printerindstillinger. Sørg for, at du har forbindelse til det trådløse netværk, og at printeren og scanneren er tændt.

Klik på "+" for at tilføje din printer og scanner, og marker afkrydsningsfeltet "Del denne printer på netværket."

Windows

Trin 1

Installer softwaren til at konfigurere printeren og scanneren til dit trådløse netværk. Hvis computeren ikke genkender softwaren, skal du midlertidigt slutte printeren og scanneren til computeren med USB-kablet for at hjælpe med installationen.

Trin 2

Klik på "Start". Hvis du har Windows Vista eller Windows 7, skal du klikke på Windows-flagget og vælge "Kontrolpanel".

Trin 3

Klik på "Hardware og lyd", og vælg "Tilføj en printer" under "Printere." Dette giver dig mulighed for at tilføje din printer og scanner til dit trådløse netværk.

Trin 4

Vælg indstillingen "Tilføj en netværks-, trådløs- eller Bluetooth-printer." Dette scanner efter din trådløse printer og scanner. Sørg for, at du har forbindelse til det trådløse netværk, og at printeren og scanneren er tændt.

Vælg din printer og scanner, du vil installere, når indstillingen udfyldes på skærmen, og klik på "Næste" for at fuldføre installationen.