Deaktiver våg fra søvn, når du åbner låget på en MacBook Pro

Hvis du ikke vil have din MacBook Pro til at vågne fra søvn, når du åbner låget på maskinen, er alt du skal gøre at starte Terminal og skrive følgende kommando:


sudo pmset lidwake 0

Ændringer træder i kraft straks, og du kan kontrollere, at dette virker ved at bruge -g-profilerne nedenfor, eller blot ved at lukke låget for at tvinge MacBook til at sove. Nu når du åbner låget, vil Mac'en ikke vågne fra søvn. Dette vil fungere på MacBook, MacBook Pro og MacBook Air.

Du kan indstille dette til standardadfærd (dvs.: vågne fra søvn, når låget åbnes) med følgende kommando:

sudo pmset lidwake 1

Igen tager ændringerne straks indflydelse.

Hvis du vil tjekke dine pmset-indstillinger, skal du bruge følgende kommando:

pmset -g profiles

Du kan se noget som dette, grupperet af batterier og strømkilder:

womp 0
sms 1
hibernatefile /var/vm/sleepimage
ttyskeepawake 1
acwake 0
sleep 0
autorestart 0
halfdim 1
hibernatemode 3
disksleep 10
displaysleep 15
lidwake 0

Alt med en 1 ved siden af ​​det angiver, at funktionen er aktiveret, en 0 er deaktiveret. Den 'hibernatefile' eller søvnbilledet er, hvor indholdet af din Mac holdes, når du sover maskinen, det tjener som en cache-fil og kan vokse ganske stort afhængigt af dit RAM. Hvis du vil lære mere om resten af ​​pmset-funktionerne, skal du bruge 'man pmset' på kommandolinjen.

pmset er et kraftfuldt værktøj, der giver en masse tilpasning til Mac OS X-strømstyring. Ved hjælp af pmset kan du midlertidigt forhindre en Mac i at sove, planlægge Mac boot og sleep / wake times, deaktiver den pludselige bevægelsesføler og meget mere.