Sådan oprettes en begivenhedsflyer på Facebook gratis

Facebook er ikke kun en måde at tale med din familie og venner på, men også en måde at organisere folk på fester og andre begivenheder. Brug det sociale netværks websteds begivenhedsapplikation til at oprette en slags flyer. Når du holder din begivenhedsside offentlig, kan alle Facebook-fællesskabsmedlemmer se den og fortælle dig, hvis de planlægger at deltage. Hvis du holder begivenheden privat, er det kun personer, som du deler en invitation med, der kan se siden.

Trin 1

Log ind på Facebook, og klik på linket "Apps" i venstre kolonne på hjemmesiden.

Trin 2

Klik på linket "Begivenheder". Alle dine applikationer er angivet efter datoen for sidste brug, med nyere anvendte apps øverst.

Trin 3

Klik på den lysegrå "Opret en begivenhed" -knap i øverste højre hjørne af begivenhedsmenuen.

Trin 4

Klik på rullemenuerne i linjen "Hvornår" for at indstille et tidspunkt og en dato for din begivenhed. Udfyld "Hvad planlægger du?" og "Hvor" felter, så potentielle gæster ved nøjagtigt, hvilken type begivenhed du afholder. En valgfri "Flere oplysninger?" felt er også tilgængeligt, hvis du vil tilbyde en mere detaljeret beskrivelse af begivenheden.

Trin 5

Klik på feltet "Gæsteliste" og klik på navnet på hver ven, du vil invitere til at tilføje specifikke gæster. Klik på "Gem og luk" nederst i vinduet.

Trin 6

Lad afkrydsningsfeltet ud for "Alle kan se og svare på (offentlig begivenhed)" være markeret for at få din begivenhedsside til at fungere som en virtuel flyer.

Klik på knappen "Opret begivenhed" nederst på skærmen for at sende din begivenhed til webstedet.