Skift Mac System Font til OS X El Capitan Font i OS X Yosemite

Da San Francisco-typen først blev debuteret, blev det lavet til Apple Watch, men nogle underholdende Mac-brugere ændrede San Francisco-skrifttypen til at køre i OS X Yosemite alligevel. Hurtigt frem til nu, og San Francisco-skrifttypen er blevet revideret af Apple for at være lidt mere læsbar til Mac-skrivebordet og iOS-enhederne, da det snart vil erstatte Helvetica Neue som standard system skrifttype i iOS 9 og OS X El Capitan. Denne skrifttype er blevet frigivet til bestemt brug af Apple (tilgængelig her), men hvis du i øjeblikket kører OS X Yosemite, kan du lige nu bruge en kopi af den ændrede version af El Capitan system skrifttypen.

For at være helt klart, er OS X El Capitan San Francisco system skrifttype anderledes end Apple Watch-varianten i San Francisco, som siden er omdøbt til San Francisco Compact, beregnet til watchOS. Med andre ord, hvis du installerede Apple Watch-skrifttyper på din Mac, er det ikke helt det samme som det, der er nævnt her.


Forstå, at dette er en uofficiel port af El Capitan system skrifttypen lavet af en bruger på denne MacRumors forum side, og nogle tekst kan gøre mærkelige eller ude af kø med ulige kerning. Naturligvis vil skrifttypen ikke se den måde i OS X El Capitan, men denne særlige patched version kan se lidt underlig sommetider i hele OS X Yosemite.

Installation af El Capitan system skrifttype som system skrifttype i OS X Yosemite er bare et spørgsmål om at droppe det i den relevante skrifttyper mappe og derefter genstarte Mac:

  1. Download den ændrede SF-skrifttypefamilie direkte fra dette link, og pak zip-arkivet ud
  2. Fra Finder skal du trykke på Command + Shift + G og indtaste stien: / Library / Fonts /
  3. Slet skrifttypefiler i / Bibliotek / Skrifttyper / (hvis du har et andet sæt af ændrede systemskrifttyper i denne mappe, skal du først fjerne dem)
  4. Genstart Mac'en for at få ændringen i kraft

Afinstallation af El Capitan-system skrifttypen fra OS X Yosemite er bare et spørgsmål om at flytte disse skrifttypefiler tilbage ud af / Bibliotek / Fonts / og til en anden mappe.

Her er et par skærmbilleder, der viser, hvad denne patched El Capitan system skrifttype ligner i OS X Yosemite:

Finder:

Systemindstillinger:

System skrifttyper er stort set et spørgsmål om personlig præference, og nogle brugere foretrækker måske Yosemite-standarden på Helvetica Neue, Comic Sans eller min personlige favorit, Lucida Grande-skrifttypen, som var standard system skrifttype i OS X indtil Apple ændrede det med yosemite

Selv efter ændring af skrifttypen kan brugere, der ikke er særligt begejstret med systemtekstudseendet i OS X Yosemite, finde ud af, at justering af indstillingerne for skrifttypeudjævning i Yosemite, og ved at bruge den øgede kontrastfunktion, kan du også forbedre den generelle tekstlæsbarhed i OS X.

Hvad synes du om El Capitan-system skrifttypen? Lad os vide i kommentarerne.