Hvordan kommer jeg i sikker tilstand på en Sony Vaio?

Elementer, du har brug for

  • Windows XP

  • Windows 7

Sonys Vaio-serie af bærbare og stationære computere leveres med den nyeste version af Windows installeret. Selv den bedst designede Vaio-computer kan undertiden fungere, lejlighedsvis i forbindelse med en fejl i Windows. Start din Vaio-computer i Windows "Sikker tilstand" for at deaktivere potentielle problemfremkaldende drivere og programmer for at hjælpe dig med at foretage fejlfinding og reparation af din Sony-computer.

Windows XP

Tryk på tænd / sluk-knappen på Sony Vaio-computeren, der typisk findes i øverste højre hjørne af den bærbare computers tastaturpanel eller på skrivebordets tårn. Hvis din computer allerede er tændt, skal du trykke på "Start" i nederste venstre hjørne af Windows XP og trykke på "Sluk for computeren." Et nyt vindue vises. Tryk på det grønne "Genstart" -ikon.

Hold F8-tasten nede på dit Sony Vaios tastatur, så snart din computers skærm bliver mørk. Et nyt vindue, der er mærket "Avancerede indstillinger for Windows", vises.

Vælg en af ​​de angivne indstillinger i fejlsikret tilstand. "Sikker tilstand" indlæser den minimale mængde drivere, mens "Sikker tilstand med netværk" også indlæser dine netværksindstillinger. Tryk på "OK".

Windows 7

Tryk på Sony Vaio-computerens tænd / sluk-knap, hvis den er slukket, eller genstart computeren. Klik på "Start" i nederste venstre hjørne af Windows 7, og vælg "Luk ned". Et nyt vindue vises. Tryk på "Genstart."

Tryk og hold computerens F8-tast nede. En menu kaldet "Avancerede startindstillinger" starter på skærmen, når genstartsprocessen er afsluttet.

Vælg "Safe Mode" eller "Safe Mode with Networking" og tryk på "OK".