Sådan overføres mit faxnummer til en e-mail-fax

Faxoverførsel er en integreret del af driften af ​​en virksomhed, men det er ikke altid praktisk at skulle sende og modtage dokumenter fra en maskine et bestemt sted. Et alternativ er internetfax-tjeneste, hvor faxer sendes direkte til en e-mail-adresse. Du kan gemme dit eksisterende faxnummer og få faxmeddelelser sendt direkte til din e-mail-adresse.

Sammenlign priser og planer, før du opretter service. Se Fax sammenligning i afsnittet Ressource for hjælp. MetroFax, eFax og Nextiva er nogle internetfaxudbydere, der giver kunderne mulighed for at beholde et eksisterende faxnummer. Internetfaxudbydere opkræver typisk et månedligt gebyr for et forudbestemt antal faxer og opkræver et gebyr for overskridelse for hver fax ud over grænsen. De fleste individuelle planer kræver ikke en kontrakt. Hvis du er interesseret i at købe en firmapakke, skal du kontakte internetfaxudbyderen for at forhandle og tilpasse en pakke, der opfylder dine forretningsbehov.

Kontakt internetfaxudbyderen for at konfigurere tjenesten, og fortæl virksomheden, at du vil bruge et eksisterende telefonnummer. Nogle udbydere opkræver et gebyr for at bruge et eksisterende nummer. Spørg udbyderen om dette for at undgå uventede gebyrer.

Hent dine faxer fra din e-mail-indbakke. Du modtager e-mails fra din internetfaxudbyder med vedhæftede indgående faxer. Din udbyder vil fortælle dig, hvilket filformat dine faxer konverteres. Generelt konverteres faxer til PDF- eller TIF-filer, før de går til en e-mail-adresse.