Sådan registreres og installeres lyddrivere

Hvis din computer ikke udsender nogen lyd, er lydkortdriveren muligvis ikke installeret. Lydkortdriveren gør det muligt for lydkortet at kommunikere med computeren. Du skal registrere og installere lydkortdriveren for at begynde at nyde musik og video på din computer.

Trin 1

Tænd for computeren, og kontroller, om lyddriveren er installeret i computeren. Klik på "Start", "Kontrolpanel", "System", "Hardware" og "Enhedshåndtering", og marker derefter under "Lyd-, video- og spilcontrollere". Hvis der er et gult spørgsmålstegn ved siden af ​​navnet på din lydenhed, skal du installere driveren.

Trin 2

Indsæt cd'en til lydenhedsinstallationen i dit optiske drev. Installationsprogrammet starter automatisk et par sekunder, efter at det optiske drev registrerer installationsprogrammet. Læs og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationsprocessen. Genstart computeren.

Trin 3

Naviger tilbage til vinduet "Enhedshåndtering" (Se trin 1), og se om det gule spørgsmålstegn er forsvundet. Hvis det er tilfældet, blev lydkortdriveren installeret. Hvis ikke, så prøv at geninstallere driveren, og hvis dette ikke lykkes, skal du søge hjælp fra en computerprofessionel.

Sæt et headset eller højttalere i lydporten, og afspil derefter en lyd- eller videofil. Hvis du hører lyde, var lydkortdriveren korrekt installeret. Hvis du ikke hører lyde, kan driveren være beskadiget, eller den outputenhed, du bruger, fungerer ikke. I dette tilfælde skal du foretage fejlfinding på outputenheden og kontrollere igen for en driver som i trin 1. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte en computerprofessionel.