Mac Storm Trooper DJs Rocking Out!

Hvad med et par Mac-wielding DJ'er iført Storm Trooper-hjelme, formentlig at rocke ud en skare af andre awesomeness til nogle fantastiske musik? OK, jeg ved ikke, om dette var en halloween ting eller hvad, men det er nok, hvad du ville se, om Daft Punk var Star Wars fans og Mac-brugere, og hej, måske er de?

Jeg aner ikke, hvor dette billede er opstået, men takket være AJ for at sende det til vores gruppeindbakke. Et meget sejt billede faktisk! Hvis du har yderligere oplysninger om billedet, skal du bare sende os en e-mail eller et indlæg i kommentarerne, vi vil gerne vide, hvor dette er fra eller få nogle flere detaljer.

Indtil da, bare nyd billedet for det er ren, cool faktor, okay, hvis du er en nørd, der kan lide Star Wars og Macs og generel geekiness .... Ligesom mig alligevel ... Ja, det er ret oplyst i forhold til vores sædvanlige fair, men vi kan godt lide at skifte det fra tid til anden med kategorien 'sjov'. Så hvis du hader sjov, så ignorere den sjove kategori. Det er ok, ingen hårde følelser.

Opdatering: Vi har hørt, at dette er et billede fra et band af elektroniske DJ'er, der hedder LAZERDISK, taget nogle gange i LA, men vi har ikke bekræftet det endnu. Det lyder plausibelt, og vi ved alle, at mange DJ'er bruger Mac'er som deres primære opsætninger.