Sådan blokerer du et websted fra Safari, Firefox eller Chrome

Ønsker du at holde dig selv eller dine medarbejdere i at spilde tid på bestemte hjemmesider? Måske vil du ikke have dit barn at se nogle af de virtuelle skraldespand på internettet? Ved at redigere / etc / hosts systemfilen kan du blokere enhver hjemmeside, og her er hvordan du gør det.

Bloker nemt websites for at få adgang til Safari, Firefox eller Chrome-browseren

* Start Terminal og skriv følgende kommando, du skal indtaste en root kodeord:
sudo pico /etc/hosts
* Brug din piletasterne til at navigere ned og oprette en ny linje i filen
* Du kan blokere enhver hjemmeside ved at følge formatet på:
127.0.0.1 facebook.com
127.0.0.1 myspace.com
127.0.0.1 twitter.com
* Afslut og gem / etc / værter ved at trykke på Control + O og derefter Return-tasten

Derefter skal du spole din DNS-cache for at ændringerne skal træde i kraft. Dette sker også via Terminal med følgende kommando i 10.6:

sudo dscacheutil -flushcache

Unblocking af webstederne er simpelthen et spørgsmål om at fjerne dem fra filen / etc / hosts og spole din DNS-cache igen. Alt dette virker ved at pege på de domæner, du vil have blokeret til dine maskiner localhost (127.0.0.1). Hvis du ville være vanskelig, kan du pege på det blokerede domæne helt til en anden IP-adresse, som f.eks. 74.125.19.103 (Google.com på engelsk). Til dette formål kan du få nogen websites IP-adresse ved at skrive nslookup domain.com til Terminal.

Hvis du vil have en netværksbaseret løsning til at blokere websteder eller andre netværkstjenester, skal du ændre dine routers indstillinger.

Bemærk: Dette tip blev dækket et par år tilbage med instruktioner til at blokere websites på en Mac. Jeg har fået nok beskeder om det emne, som jeg følte, det var værd at gentage, selv om metodologien er den samme.