Sådan tilsluttes et trådløst tastatur til en gateway-computer

Trådløse perifere enheder som mus og tastaturer er en voksende tendens i computerbranchen. Trådløse enheder eliminerer de ekstra ledninger, der kan vikles sammen og begrænser bevægelse og mobilitet. Gateway-computere er kompatible med trådløse enheder og fremstiller endda deres egne trådløse tastaturer og mus. Trådløse tastaturer er nemme at installere og er kompatible med mange operativsystemer og maskiner.

Sådan installeres og tilsluttes et trådløst tastatur til en gateway-computer

Trin 1

Køb et trådløst Gateway-tastatur, og sørg for, at den software, der ledsager det, er kompatibel med dit nuværende operativsystem.

Trin 2

Installer software-cd'en, der fulgte med tastaturet, på din computer. Følg de guidede trin i installationsguiden for at konfigurere installationen korrekt til dit system.

Trin 3

Sæt modtageren, der fulgte med dit tastatur, til en ledig USB-port på din computer. Denne modtager fungerer som den usynlige forbindelse mellem tastaturet og systemet, hvilket eliminerer behovet for en fysisk ledning. For at få de bedste resultater skal du slutte modtageren til en USB-port på forsiden af ​​dit system.

Trin 4

Installer batterierne i dit tastatur. Generelt kræver trådløse enheder mellem to og fire AA-batterier til brug.

Tænd for dit tastatur. På din computerskærm skal der dukke op en informationsboble, der indikerer, at der er fundet nye hardwareenheder. Når meddelelsen lyder, at alle enheder er installeret korrekt og fungerer korrekt, kan du begynde at bruge dit tastatur.