Sådan downloades SPSS-software

IBM SPSS Statistics er et softwareprogram, der består af en bred vifte af moduler som Advanced Statistics, Bootstrapping, Complex Samples, Custom Tables, Data Preparation, Decision Trees, Direct Marketing, Forecasting, Neural Networks and more, ifølge SPSS-webstedet. Du kan downloade SPSS-evalueringsversion fra dens websted.

Trin 1

Gå til SPSS-webstedet, og åbn siden "Downloads".

Trin 2

Klik på det link, der siger "IBM SPSS Statistics 18 - (305 MB)."

Trin 3

Klik på knappen "Opret en ny profil" på den næste side.

Trin 4

Indtast din e-mail-adresse på næste side, og klik på "Klik for at gå til registreringsformularen."

Trin 5

Udfyld registreringsformularen på næste side. Registrering er nødvendig for verifikation, og du bliver kun nødt til at indtaste oplysninger såsom dit navn, erhverv, telefonnummer, e-mail-adresse og så videre. Når du har udfyldt det, skal du klikke på knappen, der siger "Tilmeld dig nu."

Trin 6

Tjek din e-mail-indbakke for SPSS 'bekræftelses-e-mail. For at bekræfte din registrering skal du klikke på linket "Bekræft denne e-mail-adresse" fra den e-mail-underretning, du har modtaget. SPSS-webstedet indlæses igen og viser dig denne besked: "Gå til det indhold, du har anmodet om, eller vent på, at denne side genindlæses for at blive omdirigeret." Klik på dette link for at gå til den respektive side.

Trin 7

Klik på det relevante link på den næste side. Du har to muligheder for at downloade "IBM SPSS Statistics 18.0 til Windows" og "IBM SPSS Statistics 18.0 til Mac."

Trin 8

Klik på knappen "Gem" i dialogboksen "File Download". Angiv derefter, hvor du vil gemme installationsfilen. Du kan vælge enhver mappe på din computer.

Klik på "Kør", når filen er downloadet. Nu vil du blive guidet gennem installationsproceduren.