Sådan finder du et SIM-nummer

Abonnentidentitetsmodulet eller SIM-kortet er det lille kort på din mobiltelefon, der giver telefonen sit netværks-id. Det er SIM-kortet, der gør det muligt at låse og låse telefoner op til individuel brug og giver netværksudbyderen de oplysninger, der er nødvendige for at telefonen kan fungere på et netværk. Hvis din telefon eller dit SIM-kort er beskadiget eller ikke fungerer korrekt, kan det være nødvendigt at hente SIM-kortets nummer, før supportrepræsentanter kan hjælpe dig med at løse problemet.

Trin 1

Sådan finder du et SIM-nummer

Sluk for mobiltelefonen. Dette vigtige trin sikrer, at ingen data går tabt, når batteriet og SIM-kortet fjernes.

Trin 2

Sådan finder du et SIM-nummer

Åbn batterirummet på mobiltelefonen. Fjern forsigtigt batteriet for at afsløre SIM-kortet i et lille rum. Det kan holdes nede med en aftagelig metalklemme.

Trin 3

Abonnentidentitetsmodulet eller SIM-kortet er det lille kort på din mobiltelefon, der giver telefonen sit netværks-id. Det er SIM-kortet, der gør det muligt at låse og låse telefoner op til individuel brug og giver netværkstjenesteudbyderen de oplysninger, der er nødvendige for, at telefonen kan fungere på ...

Fjern forsigtigt SIM-kortet, og fjern eventuelt metalklemmen. Tving ikke nogen del af SIM-kortet eller mobiltelefonen. SIM-kortet glider eller løftes ud med lidt kraft.

Trin 4

Mobiltelefonsim, Sim-nummer mobiltelefon, Mobil-id

Kontroller bagsiden af ​​SIM-kortet. Kortets front har en gylden metalchip; undgå at røre ved denne side. På bagsiden af ​​kortet vil der være trykt et 20-cifret nummer på kortet. Dette er dit SIM-nummer. Skriv antallet op.

Sådan finder du et SIM-nummer

Udskift SIM-kortet, som du fandt det. Pas på at udskifte kortet vendt på samme måde som du fandt det ved at bruge det lille indrykkede hjørne som en guide. Hvis du udskifter SIM-kortet korrekt, behøver du ikke tvinge kortet. Udskift batteriet på samme måde, som du fandt det, og sørg for, at metalkontakterne sidder tæt med telefonens kontaktpunkter. Igen skal batteriet sidde behageligt, når det er placeret korrekt. Sæt din mobiltelefons batteridæksel på igen. Det er nu sikkert at tænde telefonen.