Sådan fejlfindes en HP Photosmart C3100

HP Photosmart C3100 er en inkjet All-In-One printer. Dette betyder, at printeren kan kopiere, scanne og udskrive alle dine dokumenter og fotos. Som næsten alle elektroniske enheder er HP Photosmart C3100 ikke uden fejl, og du kan støde på problemer, når du bruger printeren over tid. Mange af de problemer, du kan støde på, kan let korrigeres ved hjælp af flere fejlfindingsteknikker.

Trin 1

Sørg for, at din HP Photosmart C3100-printer er korrekt tilsluttet en stikkontakt, hvis den ikke tændes. Tryk netledningen ned for at sikre, at den er helt sat i stikkontakten. Tryk på tænd / sluk-knappen på printeren igen, og den begynder at starte.

Trin 2

Kontroller din Photosmart C3100's forbindelse til din computer, hvis tænd / sluk-knappen foran på printeren blinker gentagne gange, efter at du har trykket på "Start scanning" -knappen. Det blinkende lys betyder, at printeren ikke er i stand til at kommunikere med din computer. Fjern USB-kablet, der forbinder de to enheder fra porten på din computer, og isæt det igen.

Nulstil din HP Photosmart C3100-printer, hvis den ikke reagerer på kommandoen "Udskriv". Tag printerens strømkabel ud, og vent mindst ti sekunder, når netledningen er taget ud. Sæt netledningen i igen, og tænd printeren igen. Udskriv et dokument efter eget valg for at kontrollere, at printeren fungerer korrekt.