Jailbreak iOS 4.3.3 med Redsn0w (Guide)

Jailbreaking iOS 4.3.3 gøres nemt med redsn0w-hjælpeprogrammet, hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, så vil denne vejledning gå igennem processen. Tutorialen er rettet mod iPhone, men trinene ville være de samme for en iPod touch og iPad. Dette er et ubundet jailbreak, hvilket betyder at du kan genstarte frit uden bekymring.

Krav før start:

 • Kompatibel hardware omfatter: iPhone 3GS, iPhone 4 GSM, iPad 1, iPod touch 3rd & 4th Gen
 • Du har brug for den nyeste version af iTunes (10.2.2)
 • Opdater din iPhone, iPad, iPod touch til iOS 4.3.3, inden du fortsætter
 • Download Redsn0w 0.9.6rc15 (Mac og Windows-versioner til rådighed)
 • Download iOS 4.3.3 IPSW til din specifikke enhed
 • Ca. 10 minutter af din tid

Hvis du er bekendt med redsn0w og jailbreaking generelt, er denne nye version ikke meget anderledes, selv om du nu har mulighed for at aktivere multitouch-gestus under installationen. Helt klar? Lad os komme igang…

Jailbreaking iOS 4.3.3 med Redsn0w 0.9.6rc15

 1. Start Redsn0w og søg efter iOS 4.3.3 IPSW firmware filen, du downloadede
 2. Læs instruktionerne på skærmen og klik på "Næste" og lad redsn0w forberede jailbreak
 3. Vælg "Install Cydia" og eventuelle andre muligheder, du vil aktivere, og klik på "Next"
 4. Nu skal du slukke for din iPhone og slutte den til din computer, når dette er færdig, klik på Næste
 5. Følg vejledningen på skærmen for at sætte din iPhone i DFU-tilstand. De er: Hold tænd / sluk-knappen nede i 1 sekund, nu fortsæt med at holde Power, mens du holder Home-knappen nede i 10 sekunder, slip nu Power, men fortsæt med at holde Home i yderligere 15 sekunder. Når dette lykkes, starter jailbreaken automatisk (Du kan læse mere om DFU-tilstand her).
 6. Du kan se, hvad der ser ud som en konsol vises på iPhone-skærmen med gibberish scrolling ved, dette er normalt og det indikerer, at jailbreaket installeres. Når du er færdig, genstarter din iPhone (eller iPod eller iPad) automatisk, og enheden bliver jailbroken

Du kan bekræfte jailbreaket ved at kigge efter Cydia-ikonet på din iOS-startskærm.

Fejlfinding Redsn0w

Kører i problemer? Det kan ske, men de er normalt nemme at løse. Her er nogle fælles problemer og deres løsninger:

 • Redsn0w Crashes in Windows - For Windows-brugere, der løber ind i problemer med redsn0w-nedbrud, skal du indstille CPU-affiniteten til 1. Kør redsn0w og tryk derefter på Control + ALT + DEL for at hente task manager, vælg og højreklik på Redsn0w .exe, gå til "Set Affinity" og kryds i feltet ud for CPU1. Fortsæt som normalt.
 • Redsn0w kører ikke i Windows - Du skal køre Redsn0w i XP Compatibility-tilstand
 • Fejl 3194 i iTunes - Du skal midlertidigt redigere din værtsfil
 • White Cydia Icon - Udfør midlertidigt en tethered boot med redsn0w, eller tilføj Cydia http://apt.saurik.com/cydia til Cydia kilder igen
 • Jeg hader det, hvordan fjerner jeg jailbreaket? - Unjailbreaking er bare et spørgsmål om genoprettelse via iTunes, det er ikke en permanent modifikation.

Husk, redsn0w tilbyder ikke baseband bevaring og tilbyder ikke en låse op. Til det skulle du bruge PwnageTool til Mac eller Snowbreeze til Windows, både sammen med Ultrasn0w.

Det handler om det, glad jailbreaking!