4G LTE iPad 3 Kommer til Verizon & AT & T

Den næste iPad vil være udstyret med højhastighedstog 4G LTE-trådløse funktioner og være tilgængelig på AT & T og Verizon-netværket, ifølge en ny rapport fra The Wall Street Journal. Citerer flere kilder, siger WSJ følgende:

Verizon Communications Inc. og AT & T Inc. vil sælge en version af den kommende iPad, der kører på deres nyeste fjerdegenerations trådløse netværk, ifølge folk der er bekendt med sagen, da kampen om indbetaling af store investeringer i mobilt bredbånd opvarmer.

Apple Inc. synes at have planer om at annoncere den nyeste version af sin tabletcomputer i den første uge i marts, ifølge en anden person, der er orienteret om sagen.

Uanset om andre luftfartsselskaber også sælger enheden, kunne det ikke læres. Sprint Nextel Corp., T-Mobile USA og Apple nægtede at kommentere.

IPad 3 siges at falde ned til 3G og muligvis endda EDGE-tilslutning, hvis 4G-adgangspunkter ikke er tilgængelige. Resten af ​​rapporten ligger bag WSJ paywall, men den vigtige takeaway er den næste generation af iPad, der understøtter 4G LTE. Dette er i strid med, hvad mange har troet (inklusive os) i betragtning af de eksisterende batteriproblemer med 4G-tilslutning, men det tyder på, at Apple har fundet en måde at overvinde de berygtede batteridrænsproblemer i nuværende generation 4G LTE-mobiltelefoner.

Selvom det er uklart, om 4G iPad også tilbydes på Sprint eller T-Mobile, har vi kun få korte uger til den forventede annonceringsdato den 7. marts for at finde ud af.