Sådan File Bugs & Tilbyd Feedback i MacOS Sierra

Betatestere fra macOS Sierra kan sende feedback og fejlrapporter direkte til Apple, hvilket giver mulighed for at forme fremtiden for Mac-operativsystemet. Rapportering af fejl og tilbydelse af funktion tilbagemelding er en del af det sjovt af beta-test (og en del af formålet med de offentlige betas), så hvis du kører macOS Sierra på en Mac, skal du sørge for at tage dig tid til at sende feedback og rapportere fejl som du kommer på tværs af dem.


Fejlrapporterings- og tilbagemeldingsfunktionen håndteres via en Mac-app, kaldet Feedback Assistant, som er inkluderet, når du installerer MacOS Sierra public beta. Den findes også i andre versioner af Mac OS X, men det er naturligvis det mest relevante med macOS Sierra, der er den primære beta-testfokus og er udgivet til efteråret.

Sådan sender du feedback om MacOS Sierra Direkte til Apple

  1. Åbn appen "Feedback Assistant", som er placeret i / Programmer / Hjælpeprogrammer / mappe *
  2. Log ind med dit Apple ID og adgangskode
  3. Klik på knappen Opret ny feedback for at oprette en ny tilbagemelding eller fil en fejlrapport
  4. Udfyld feedbackformularen og giv detaljerede beskrivelser af problemet, jo mere detaljeret du kan levere, er generelt bedre
  5. Når du er færdig, skal du klikke på Fortsæt for at vedhæfte eventuelle relaterede filer eller billeder, og derefter på "Send" -knappen for at sende feedbackrapporten direkte til Apple

Appen Feedback Assistant fungerer som en indbakke af sorter, så du kan tjekke dine sendte feedbackmeddelelser, oprette og ændre udkast, komponere nye tilbagemeldinger eller fejlrapporter og se eventuelle svar eller beskeder fra Apple, hvis de ankommer.

* Teknisk findes appen Feedback Assistant i / System / Library / CoreServices / Applications / men et alias vises i / Programmer / Hjælpeprogrammer / for lettere adgang, og findes også i Dock i nye MacOS Sierra-installationer.

Glem ikke, at iPhone- og iPad-brugere også kan sende feedback og rapportere fejl om iOS 10 beta også.