Sådan gemmes musik på en ekstern harddisk

En massiv musiksamling kan tage for meget plads på din computers harddisk, hvilket kræver, at sangene flyttes til et større drev. Eksterne harddiske er også gode steder at sikkerhedskopiere information i tilfælde af, at de originale filer går tabt. Disse drev findes i forskellige lagringsstørrelser og strømindstillinger. Mindre eksterne drev kan være selvforsynede via USB-porten, mens andre har brug for en ekstern strømkilde. Musik kan gemmes direkte på dette drev eller overføres fra et andet drev.

Trin 1

Sæt den eksterne harddisk til computeren og en strømkilde, hvis det er nødvendigt. Tilslut drevet til computeren med det medfølgende kabel. Dette kabel sættes normalt i USB-porten på computeren.

Trin 2

Åbn "Denne computer", dobbeltklik derefter på den nye harddisk. Dette åbner et vindue med drevets indhold.

Trin 3

Hit "Start" og derefter "Min musik". Dette åbner mappen, hvor der findes musik på din computer. Hvis du gemmer din musik et andet sted, skal du navigere til det sted.

Vælg den musik, du vil gemme på den eksterne harddisk, og træk filerne over til vinduet til den eksterne harddisk. Filerne begynder derefter at overføre. Afbryd ikke den eksterne harddisk, eller luk computeren, før denne proces er afsluttet.