Sådan aktiveres (eller deaktiveres) Motion & Fitness Tracking med iPhone

Nyere iPhones har evnen til at spore fitnessaktivitet og bevægelse og vise disse data i Health app og andre applikationer. Fitness tracking er lavet ved at bruge en lav-effekt-bevægelse coprocessor, der bestemmer trin, højde gevinst og tabt, og afstået afstand, og mange brugere kan lide denne funktion, da det er en nem måde at holde øje med deres aktivitetsniveauer og måske arbejde hen imod det mål med en aktiv 10.000 + trin pr. dag.


Fitness tracking er som standard aktiveret i iOS, som kan gøre det muligt for iPhone at fungere som en skridttæller af slagsen, men hvis du af en eller anden grund ønsker at slukke for bevægelsesdetekteringsfunktionen på din iPhone, kan du også gøre det.

Sådan skiftes fitness og aktivitetssporing til eller fra med iPhone

Hvis du kan lide fitness og motion aktivitetssporing funktion på iPhone, bør du have denne indstilling efterladt. Hvis du slår det fra, tømmes også Health app dashboardet med sporede fitnessdata.

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone og gå til "Privacy"
  2. Rul ned og vælg "Motion & Fitness"
  3. Skift kontakten ved siden af ​​"Fitness Tracking" til OFF eller ON som ønsket
  4. Afslut fra Indstillinger, ændringen træder i kraft med det samme

Hvis du har slukket det og tændt det, skal du stadig aktivere de relevante indstillinger i Health Dashboard for faktisk at se og overvåge dine aktivitetsdata på en meningsfuld graf.

Husk, at dette deaktiverer sporingsfunktionen udelukkende for alle apps på iPhone, ikke kun inden for Health app. Hvis du slukker for dette, vil pedometerfunktionen og alle relaterede funktioner til overvågning af fitnessaktivitet på iPhone ophøre, uanset om du læser disse data i Health eller en tredjepartsapp.

Deaktivering af fitness sporing fører til et tomt Health app dashboard, men ikke af fejlagtige grunde, der hurtigt kan løses, da sporing faktisk er slukket. For at vende om det, skal du selvfølgelig igen aktivere funktionen, men alle fitnessdata og aktivitet, før du springer tilbage, er ikke tilgængelige.

Personligt anbefaler jeg, at du holder denne funktion tændt og henviser til den. Dette kan tjene som en let påmindelse om at bevæge sig mere, hvilket er særligt vigtigt i vores moderne tidsalder med overvejende stillesiddende skrivebordsmiljøer til arbejde. Da der uden tvivl mange er nysgerrige om deres aktivitetsniveau, giver en sportsmedicinstudie udgivet på NIH følgende trintællinger og aktivitetsniveauet de repræsenterer, baseret på skridttællerdata:

  • Under 5000 trin om dagen - "stillesiddende livsstil"
  • 5000-7499 trin pr. Dag - "lavt aktiv"
  • 7500-9999 trin pr. Dag - "noget aktiv"
  • 10.000-12499 trin om dagen - "aktiv"
  • Over 12500 trin om dagen - "meget aktive"

At opdage dine egne fitnessaktivitetsniveauer baseret på data fra din iPhone kan være noget chokerende - enten behageligt eller ej - og det er ret almindeligt for mange mennesker, der ikke tænker på sig selv som stillesiddende at opdage, at de næsten ikke bevæger sig rundt om dagen. Hvis det er noget, du vil ændre, og du sandsynligvis burde, giver PBS nogle råd om, hvordan man langsomt øger dine aktivitetsniveauer for at komme derhen. At en iPhone (eller Apple Watch, eller begge) kan hjælpe dig i den indsats, er en god bonus.