Sådan eksporteres en XLS til DBF (3 trin)

Et DBF-filformat, også kaldet en dBASE-fil, er et dokument, der indeholder en række organiserede poster, der ligner en standarddatabase. Du kan åbne DBF-filen i Microsoft Visual FoxPro eller en DBF-fremviser. Overførsel af poster fra en XLS-fil er en ligetil sag, der kræver et konverteringsværktøj.

Trin 1

Importér først XLS-filen til Microsoft Access, hvis du vil eksportere oplysningerne til DBF-format. Indstillingen "Hent eksterne data" på værktøjslinjen Access giver dig mulighed for at importere en Excel-fil til en Access-database ved at følge en trin-for-trin-guide. Højreklik derefter på tabellen, der indeholder XLS-oplysningerne, vælg "Eksporter" og vælg "dBASE-fil" på listen over muligheder. Dette giver dig mulighed for at transportere filen til DBF-format.

Trin 2

Brug Whitetowns XLS (Excel) til DBF Converter til at eksportere en XLS-fil til DBF-format. Installer filerne på dit system, vælg en outputmappe, og vælg muligheden for at konvertere til enten dBASE- eller FoxPro-format (begge DBF-formater) ved hjælp af hjælpeprogrammet. Du skal indtaste parametre i en kommandolinjeprompt i DOS som instrueret af systemet for at udføre hver konvertering. Vælg mellem en personlig, virksomheds- og webstedslicens afhængigt af dine behov.

Konverter din XLS-fil til DBF-format ved hjælp af DBF Foxpro Viewer og DBF Converter fra DBFView. Vælg de XLS-filer fra din computer, som du vil importere til konverteren. Vælg derefter at enten importere data direkte til dit åbne database (DBF) -dokument eller starte en ny. Oplysningerne fra XLS-filen vises i visningsprogrammet. Download den gratis prøveperiode, og vælg derefter en personlig, forretningsmæssig og ubegrænset forretningslicens.