Hvid iPhone 4 Popularitet vokser som Release Date Pushed Back

Udgivelsesdatoen for den hvide iPhone 4-model er blevet skubbet tilbage igen, da Apple fortsat står over for problemer med fremstilling af enheden. Følgende erklæring blev udstedt i dag vedrørende sagen:

Hvide modeller af Apples nye iPhone® 4 har fortsat været mere udfordrende at fremstille, end vi oprindeligt forventede, og som følge heraf vil de ikke være tilgængelige før senere i år. Tilgængeligheden af ​​de mere populære iPhone 4 sorte modeller påvirkes ikke.

Der er intet ord om, hvad 'senere i år' betyder hvad angår en endelig udgivelsesdato, men det er den anden produktionsforsinkelse, som den hvide iPhone 4-model har fundet sted. Dette kommer på et tidspunkt, hvor selv den sorte iPhone 4-tilgængelighed allerede er strengt begrænset på grund af den enorme efterspørgsel efter enheden.

Hvid iPhone 4 Popularitet

Måske mest interessant om den hvide iPhone forsinkelser er, at manglende evne til at få enheden ser ud til at køre op det er popularitet. Følgende diagram er hentet fra Google Trends, der viser søgevolumenet "White iPhone 4" vs "Black iPhone 4" - som du kan se enheden, der anses for mere populær af Apple (den sorte iPhone), er betydeligt mindre søgt efter end den utilgængelige hvide model.

Selv om det usandsynligt er Apples hensigt, ser det ud til, at produktionsudfordringerne med den hvide model rent faktisk kører op på enhedernes ønskværdighed. Tidligere har den sorte iPhone været mere populær end den hvide iPhone, men måske vil det ændre sig?