Konvertering af filformater i Mac OS X

Konvertering af forskellige filtyper kan være en total smerte, især når du ikke ved hvordan. Men omdannelse af filformater er ofte en nødvendig opgave, der af mange grunde fra præference er nødvendigt, forøget kompatibilitet med en anden Mac, at arbejde med en iOS-enhed eller pc, til kompatibilitet med en anden app, endda et andet operativsystem helt. Heldigvis har OS X Daily tidligere dækket mange filformatkonverteringer, så her er en nyttig liste for at komme i gang.

Vi har konverteringer af musik og lydfiler til nye formater, billedfiler til nye billedformater, filmfiler til forskellige videoformater og filtyper, skift diskbilleder og meget mere.

Konverter musik og lyd filformater

Konverter m4a til mp3

Konverter WMA til MP3

Konverter MP3 til iPhone Ringtone

Konvertering af forskellige formater er faktisk et af de mere almindelige spørgsmål, jeg får fra de nye til Mac OS X, og spekulerer på, hvordan du kan klare noget som WMV- eller WMA-formatet til Mac-ækvivalenterne.

Konverter videofilformater

Konverter WMV til MOV

Konverter AVI til MOV

Konverter DVD til MOV eller AVI

Konverter DVD til iPod

Konverter YouTube til iPod-format

Det er ikke kun musikfiler og film, der har brug for den filtype, der er konverteret, men ofte behøver du bare noget simpelt som et billede, der er ændret fra PNG til GIF, eller noget mere avanceret som et diskbillede, der er konverteret til et andet format.

Konvertere andre filformater: Billedfiler, Diskbilleder, ISO'er og meget mere

Konverter PNG til JPG

Konverter billeder i Mac OS X: JPG til GIF, PSD til JPG, BMP til JPG, JPG til PDF og meget mere

Konverter Nero-billeder til ISO

Konverter en DMG til ISO

Konverter en ISO til DMG

Brænd en ISO på Mac

Konverter Boot Camp-partition til VMWare Image

Ofte når du forsøger at konvertere noget, søger du en hurtig løsning. Med det i tankerne er vores vægt generelt på gratis konverteringer af filformater og når det er muligt at bruge hvad der følger med Mac OS X. Hvis en download er nødvendig for at konvertere bestemte filformater, forsøger vi at arbejde med gratis løsninger.

Har du brug for en anden konverteringsopgave udført? Lad os vide!