Forordre en Verizon iPhone 4 fra Apple den 9. februar

Hvis du har ventet på at få hænderne på Verizon iPhone 4, kan du forudbestille enheden fra Apples Online Store fra 9. februar. Du kan enten reservere en online og hente den op på din Apple Store den næste dag, eller du kan få den sendt til dit hus. Hvis du venter til udgivelsesdagen den 10. februar, åbner Apple Stores kl. 7, og det er helt sikkert, at de vil sælge ud, når man dømmer efter alle de hype og pent-up efterspørgslen.

Her er Apples officielle meddelelse om forudbestillinger:

Apple annoncerede i dag en eksklusiv mulighed for Verizon Wireless '94 millioner kunder til at forudbestille iPhone 4 online, der starter torsdag den 3. februar gennem Apple Store (www.apple.com) og på www.verizonwireless.com/iphone. På grund af høj efterspørgsel vil kundeservicen blive opfyldt på først til mølle.

Begyndende onsdag den 9. februar vil alle kvalificerede kunder kunne bestille en iPhone 4 på Verizon via Apple Store (www.apple.com) til levering eller reserve til afhentning i butikken fra 10. februar.

Prisen på Verizon iPhone 4 starter med $ 199 med en toårig kontrakt, og priserne på Verizon iPhone planen starter med ca. $ 75 / måned for grundlæggende data, tekst og stemme, før skatter og afgifter.