Sådan kender du en Twitter-identitet

"The New Yorker" -tegner Peter Steiner sagde det bedst: "På Internettet ved ingen, at du er en hund." Det er svært at finde ud af en online personas reelle identitet, især på websteder som Twitter, hvor alt hvad du behøver for at tilmelde dig er en e-mail-adresse. I modsætning til Facebook, som kræver et rigtigt navn og en vis identitetsbekræftelse, giver Twitter dig mulighed for at starte en konto med ethvert brugernavn, profilbillede og indhold. Hvis du løber ind i en spammer, en tilhænger, der efterligner en ven eller en falsk berømthedskonto, kan det være let at blive narret.

Trin 1

Se efter det blå "Bekræftede" ikon på en Twitter-profilside. Berømtheder, store virksomheder, politikere og andre bemærkelsesværdige brugere får dette identifikationsmærke direkte fra Twitter-personale for at fortælle andre, at kontoen er legitim. Hvis du ikke ser mærket, betyder det ikke nødvendigvis, at personen ikke er, som han siger, han er; Kontoverifikation er kun åben for et lille antal populære brugere.

Trin 2

Besøg den officielle webside for den person, du prøver at identificere, hvis du kender adressen. Hvis webstedet linker til en officiel Twitter-konto, skal du se om linket matcher det brugernavn, du undersøger.

Find sammenhængspunkter fra profilen. Twitter har mange parodi-konti på virksomheder og berømtheder, såsom den berygtede @ BPGlobalPR-konto, der tweetede falske opdateringer, der foregav at være fra BPs reelle PR-afdeling efter olieudslippet i 2010; dog kunne de fleste mennesker med sans for humor finde ud af, at enhver ægte BP-medarbejder ikke ville stå bag kontoen. Det samme gælder enhver konto, der efterligner nogen. Hvis du ikke kan bekræfte identiteten, skal du ikke følge kontoen og blokere den eller rapportere den til spam, hvis det er nødvendigt.