Sådan får du vejrinfo til steder fra kort på iPhone

Vidste du, at du kan få vejret i Maps-appen til iOS? Selvfølgelig vil Weather app på iPhone fortælle dig temperaturen og prognosen for steder, og med en lille udforskning kan du også se detaljeret vejrinformation også. Det er godt, men det er i Weather-appen. Hvad hvis du kører eller udforsker i Maps-programmet i iOS, og vil have vejrrapporten fra din destination eller et bestemt sted direkte fra Maps-appen på iPhone?

De nyeste versioner af Apple Maps til iOS indeholder en lille vejrrapport-widget, der giver dig temperatur og vejrinformation for et bestemt sted i Maps. Hvis du har en iPhone med 3D Touch, kan du bruge et lille 3D Touch-trick til at få en vejrudsigt direkte fra Maps-appen i iOS og endda tilføje den destination til din Weather-app.

Sådan får du vist vejret i kort til iOS på iPhone

  1. Åbn appen Maps på iPhone og indtast en hvilken som helst placering som sædvanlig
  2. Når placeringen er indlæst i Maps-app, skal du se i nederste højre hjørne af Maps-appen for en lille lille vejrm widget - dette viser dig temperaturen og et vejrikon for den destination
  3. Bonustrick til 3D Touch-udstyrede iPhone-modeller: nu 3D Touch på det vejrikon for at afsløre en prognose og udvidet vejrinformation

Dette fungerer med ethvert sted, hvor kort eller vejr kan samle vejrdata til, selv tilsyneladende midt i himlen, vil det normalt trække vejrdata fra en nærliggende vejrstation, så prøv det med byer, byer eller endda landdistrikter, der er væk fra den slagne vej.

3D Touch Maps Weather Tricks

Hvis du blød tryk med 3D Touch, vil du se en prognose og mere detaljeret vejrinformation.

Hvis du trykker fast med 3D Touch, vil Maps-appen omdirigere den pågældende placering til Weather-appen og spørge om du vil føje den til Weather-appen, eller bare se den placering i Weather-appen for mere specifik vejrinformation som vindhastighed, fugtighed, varmeindeks, chance for regn og udvidede prognoser.

Selvfølgelig, hvis du ikke har 3D Touch, føler du ikke for udeladt, vil du stadig se vejrm widgeten i hjørnet af Maps-appen.

Hvis du ikke kan se vejroplysningerne i hjørnet af Maps-appen, når du surfer på destinationer og steder, kan du have en ældre version af iOS og skal opdatere din systemsoftware for at få denne mulighed i Maps-appen til iPhone.

Husk, at du også henter vejrinformation fra Spotlight i iOS eller endda få vejrinformation fra Siri, fra enten iPhone eller iPad.