Stop videoer, der forsvinder fra beskeder, app i iOS ved at deaktivere automatisk sletning

Har du bemærket, at når du ser en video besked sendt til din iPhone eller iPad i Messages app, forsvinder den automatisk snart efter? Det er helt væk fra appen Meddelelser og medieoversigten for den givne meddelelsestråd. Denne funktion til automatisk sletning af video beskeder er ny i iOS 8 og er som standard aktiveret, hvilket kan være enten godt eller dårligt afhængigt af dit synspunkt. Apple har formodentlig valgt at gøre det muligt at løse det voksende cache-problem, der påvirker mange iPhone-brugere, der ofte deler medier, og samtidig med at det er effektivt, kan det også være overdrevent aggressivt og har forårsaget en betydelig forvirring og frustration for nogle .


Hvis du har oplevet den situation, hvor en ven eller en familie sender dig en god video, og så vil du vise den eller dele den med en anden, lidt senere for at opdage videoen mangler pludselig fra iPhone (eller iPad), du vil nok ændre denne mulighed.

IOS tilbyder i øjeblikket to muligheder for automatisk at slette video- og lydbeskeder, enten at MMS-meddelelserne udløber om 2 minutter eller aldrig. Indstillingen 2 minutter er, hvad der er aktiveret som standard, men hvis du vil ændre det her er hvad du skal gøre.

Ændre automatisk fjernelse af videobesked i iOS

Du kan skifte sletningstiden for både video- og lydbeskeder separat:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Meddelelser"
    • Rul ned til "Lydmeddelelser" sektionen og tryk på 'Expire', og vælg derefter "Aldrig"
    • Rul ned til indstillingerne "Videobeskeder", vælg "Expire" og vælg "Aldrig"
  2. Afslut fra Indstillinger og brug Messages app som normalt

Hvis du vælger indstillingen "Aldrig", vil video- og / eller lydbeskederne blive bevaret i appen Messages, indtil du manuelt griber ind enten for at slette dem individuelt eller slette hele meddelelsestråden.

Den største fordel ved at skifte dette til "Aldrig" er, at det giver dig mulighed for at afspille videoer sendt til dig via beskeder på et andet tidspunkt, gemme dem, hvis du vil, og derefter handle via beskederne selv. Den samme idé gælder generelt for lydbeskederne, men fordi iOS mangler traditionel filsystemadgang, kan de ikke rigtig reddes på en meningsfuld måde uden for meddelelser.

Ideelt set vil Apple introducere et par andre valgmuligheder for multimediemeddelelsens udløb, måske endda en flere dag eller 30-dages valgmulighed, da kun at kunne vælge mellem slette eller slette aldrig om to minutter, synes det lidt for polariserende.